Назад

В наличност

BOIRON SEPIA OFFICINALIS 30CH

Код:

2235

Марка:

Boiron

Производител:

BOIRON

4.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

BOIRON SEPIA OFFICINALIS 30CH

Sepia Officinalis се използува за лечение на остри хронични инфекции  на пикочните пътища. В дерматологията намира приложение в лечението на гъбички  на кожата лек  херпес  и екзема. 

ДОЗИРОВКА;   В  случай на стомашно - чревни  проблеми е препоръчително да се вземат 5 гранули  Sepia Officinalis  5 CH  сутрин и вечер за 60 дни. При   гинекологични проблеми  трябва да се поставят под езика 5 гранули 9CH   или 15 CH  един до два пъти дневно или като еднократна доза веднъж седмично. Същата доза се дава за справяне с  горещи вълни по време на менопауза. За да се успокои гаденето при бременни жени се препоръчва   да се вземат 5 гранули от Sepia Officinalis 9 CH  сурин и вечер в продължение на 3 месеца. Инфекции на пикочните пътища се третират със Sepia Officinalis 30 CH -  една доза всяка седмица в продължение на 3 месеца. За успокояване на кожни заболявания като акне, екзема или гъбични инфекции препоръчителната доза е 5 гранули от Sepia Officinalis 15 CH  всеки ден в продължение на 3 месеца. Същата доза се изписва за лечение на херпес. Втози случай Sepia Officinalis се комбинира с  Natrium Muriaticum  или Borax. Депресия, обща умора, хипотония се лекува със Sepia Officinalis 30 CH -   5   гранули дневно в продължение на 3 месеца. За лечение на ринит, бронхит и астма препоръчително е да се приеме една доза 15 CH  веднъж седмично  за период от 3 месеца.

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0