Назад

В наличност

PALADIN PHARMA DRENAX FORTE MICROCIRCOLO Mouse Микроциркулация Мус за уморени крака x 150ml

Код:

51132

Марка:

PALADIN PHARMA

Производител:

PALADIN PHARMA, Italy

15.79 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

PALADIN PHARMA DRENAX FORTE MICROCIRCOLO Mouse Микроциркулация Мус за уморени крака x 150ml

Drenax® Forte Microcircolo Mousse е специално разработен продукт за облекчаване на умората и тежестта в краката, който подобрява микроциркулацията. Създаден за хора, които прекарват много време на крак или изпитват дискомфорт в долните крайници, този мус предлага бързо облекчение и усещане за свежест. Продуктът се предлага в удобен за употреба контейнер с дозатор, който съдържа 150 ml от муса.

Активни съставки във формулата на Drenax® Forte Microcircolo Mousse:

● Ментол: Осигурява незабавно усещане за охлаждане, което помага за облекчаване на умората и тежестта в краката. Ментолът стимулира нервните окончания на кожата, което води до временно усещане за охлаждане и може да подобри притока на кръв.

● Екстракт от леспедеза: Леспедезата е билка, която често се използва в азиатската медицина за лечение на различни състояния. Тя съдържа антиоксиданти, които помагат да се борят със свободните радикали и да намалят възпалението в тъканите, подобрявайки така микроциркулацията и общото здраве на капилярите и вените.

● Комбретум: Този екстракт е известен със своите свойства да подобрява кръвообращението и да укрепва капилярните стени. Това е особено полезно за хора с венозни проблеми, като например варикозни вени.

● Есцин: Активен компонент, извлечен от конски кестен, който има силни антиедемни и венотонични свойства. Есцинът подпомага укрепването на вените, намалява пропускливостта на капилярите и така помага за намаляване на подуването и тежестта в краката.

● Кофеин: Стимулира кръвообращението и ускорява метаболизма на мазнините в кожата, което може да доведе до подобряване на общото състояние на краката. Кофеинът също така има антиоксидантни свойства, които могат да помогнат в борбата срещу увреждането от свободните радикали.

● Ниацинамид (Витамин B3): Този витамин е известен със своите ползи за кожата, включително подобряване на еластичността на кожата, намаляване на възпалението и

подпомагане на бариерната функция на кожата. Ниацинамидът също помага за подобряване на външния вид на кожата, правейки я по-гладка и с по-равномерен тон.

Тези активни съставки в комбинация създават мощна формула, която активно подпомага микроциркулацията, облекчава умората и тежестта в краката. Продуктът подобрява общото здраве на кожата и вените в долните крайници. Използването на Drenax® Forte Microcircolo Mousse е особено подходящо за хора, изпитващи дискомфорт от дълги периоди на стоене или ходене

Приложение: Нанесете в зоната около глезените и зоната около прасеца с леки масажни движения 2-3 пъти дневно.

Съставки: Бутан, вода, алкохол, пропоан, кокоил-каприлат, изо-бутан, стеарат-21, хидроксиетил хексил целулоза, ментол, екстракт от леспедеза, феноксиетанол бутилен гликол, морска салата (зелени водорасли), амониум глициризат, екстракт от комбретум, динатриев сукцинат, ниацинамид, етилхексил глицерин, треонин, кофеин, есцин.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0