Контрацепцията, наричана още противозачатие, е съвкупност от методи и средства, които се използват, за да предпазят жената от нежелана бременност. Съществуват различни начини за контрацепция, а целта на всички тях е една - да попречат на сперматозоидите да достигнат до яйцеклетката.

Има ситуации обаче, в които сексуалният акт се осъществява без предпазни средства. Ако реагирате навреме, има шанс приемът на хапче за спешна контрацепция значително да намали риска от бременност. Преди да го направите, задължително се консултирайте с вашия лекар или друг медицински специалист. Той ще знае най-добре кой е правилният начин, по който да действате в подобна ситуация.

Какви продукти за контрацепция ще намерите в онлайн аптека Subra

В каталога на онлайн аптека Subra ще откриете различни висококачествени хапчета за спешна контрацепция.

Един от търсените продукти в тази категория е ЕСКАПЕЛ. Това е противозачатъчно средство, което се предлага под формата на таблетка. То се използва след осъществяването на полов акт без предпазни средства, както и в случаи на неуспешно приложен метод за контрацепция. Escapelle трябва да се приеме до 72 часа след половия акт, тъй като след този период настъпването на овулация не може да бъде спряно.

ELLA ONE е продукт за спешна контрацепция, който трябва да бъде използван възможно най-скоро след осъществяването на незащитения полов акт. Това хапче против бременност може да се използва най-късно до 5 дни след събитието, за да има шанс евентуалната бременност да бъде прекратена.

Важно е да знаете, че тези хапчета не могат да бъдат използвани за редовна контрацепция и няма да подействат, ако бременността вече е настъпила.

Вземете под внимание това, че нито едно хапче за спешна контрацепция не ви предпазва от болести, които се предават по полов път. Ако имате подобни опасения, веднага споделете това с вашия доктор.

Никога не приемайте противозачатъчни хапчета без лекарско предписание. Важно е да се консултирате със специалист, който да ви насочи към подходящия за вас медицински продукт. Освен това лекарят или фармацевтът ще ви уведоми за евентуалните нежелани реакции, до които неговата употреба може да доведе.

Хапчета за контрацепция от онлайн аптека Subra

Разгледайте предложенията ни в категория “Хапчета за контрацепция” и се спрете на медикамента, който най-добре отговаря на вашите нужди.

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете сайта ни и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте и възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества.

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!