Назад

В наличност

PAWSY влажни кърпи за домашни любимци x 70 с капак

Код:

47694

Марка:

PAWSY

Производител:

за БЕБЕЛАН ООД

3.69 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

PAWSY влажни кърпи за домашни любимци x 70 с капак

Влажните кърпи Pawsy са перфектното решение за поддръжката на домашните любимци. Предлагат се в два варианта: пакети от 20 и 70 броя, за да отговорят на различните нужди и предпочитания.

Относно размера на кърпата, Pawsy е проектирана с внимание към детайла. Те са с идеалният размер - 18х20 сантиметра, за да осигурят ефективно почистване и грижа за домашните любимци. Влажните кърпи Pawsy са лесни за използване и удобни за носене навсякъде.

Но какво прави влажните кърпи Pawsy толкова специални?

Обогатени са с натурални екстракти от Алое Вера и Лайка, които успокояват и овлажняват кожата на животното. Тези екстракти имат доказано успокояващо и хидратиращо действие.
Обогатени са с витамин Е и Д-пантенол, които подхранват и възстановяват кожата и козината на домашния любимец. Тези активни съставки помагат за поддържане на красив и здрав вид на кожата и козината, като осигуряват допълнителна грижа и защита.
Специалният лосион в кърпичките е с балансирано pH, който позволява употребата на кърпичките дори от деня на раждането. Това е от съществено значение за оптималното поддържане на здравето на кожата на животното. Кърпите са създадени със специална грижа, за да се адаптират към физиологичния pH на кожата на домашните любимци, предотвратявайки изсушаването и дразненето на кожата.
Те са безалкохолни. Това ги прави изключително безопасни за употреба върху нежната кожа на Вашия домашен любимец. Безалкохолната формула гарантира, че животното ще се чувства комфортно и свежо след всяко използване на кърпата.
Без парабени и парфюми.
Използваният аромат е хипоалергенен.
Изработени са от висококачествен нетъкан текстил, устойчив на разтягане и разкъсване. Попивателните способности на кърпата я поддържат влажна без да е твърде мокра. 
В опаковка от 70 бр. със затварящ се капак, осигуряващ дълготрайна употреба за всеки дом, кола или чанта.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0