Назад
Нов
-10%

В наличност

NORMAL CLINIC пелени за възрастни супер абсорбиращи XL 130-170 см x 10

Код:

51776

Марка:

NORMAL CLINIC

Производител:

CREDO-CAPITAL PRODUCTION

13.95 лв
Стара цена: 15.50
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

NORMAL CLINIC пелени за възрастни супер абсорбиращи XL 130-170 см x 10

Дишащите универсални пелени за възрастни normal CLINIC са ефективно решение за контрол на инконтиненцията. Пелените за възрастни normal CLINIC Extra-large са предназначени за употреба при тежки степени на уринарна и фекална инконтиненция. Гарантират бързо усвояване на течността, благодарение на висококачествен суперабсорбент, а системата за неутрализиране на неприятните миризми осигурява максимален комфорт. Добавените защитни бордовете от вътрешната страна, надеждно предпазват от протичане, не протриват и не оставят следи по кожата. Широките и еластични закопчалки тип велкро са предназначени за сигурно многократно фиксиране, а меките и дишащи материали са приятни на допир и не дразнят кожата. Пелените имат и индикатор за намокряне – синя лента, чието изчезване показва необходимостта от смяна на пелената.

Разгънете пелената и я поставете внимателно между краката с предната част върху коремната област. Фиксирайте страните от задната върху предната част на пелената, без да я пристягате твърде много или малко като използвате широките многократни закопчалки. След поставяне на пелената, се уверете, че тя приляга добре към тялото и не го притиска, както и, че страничните защитни бордове не са подгънати. Следете индикатора за влага, за да прецените кога е подходящият за смяна момент. За еднократна употреба! Условия на съхранение: на сухо място при температура от +5С до +40С и относителна влажност на въздуха не повече от 80%. Да се пази от деца и огън. Сгънете използваната пелена и я хвърлете в кош за боклук. Не изхвърляйте използвания продукта в тоалетната.

Дишащите универсални пелени за възрастни normal CLINIC® са надеждно решение за хора със средна, тежка и много тежка уринарна и фекална инконтиненция. Пелените за възрастни normal CLINIC® са ефективно решение за контрол на инконтиненцията, предлагайки сигурност, комфорт и подобрено качество на живот. Пелените за възрастни normal CLINIC® са специално създадени, за да посрещнат вашите най-високи очаквания и да подобрят значително начина ви на живот.

състав:

Non-woven material (PP fibre), Tissue paper, Bleached cellulose (fluff pulp), SAP- superabsorbent polymer, Glue, PE breathable film, Ink, PP (velcro closure), Spandex

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0