Назад

В наличност

FIMOSIN гел при фимоза и синехия 30ml

Код:

49788

Марка:

NATURPHARMA

Производител:

EPITECH GROUP SpA

27.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

FIMOSIN гел при фимоза и синехия 30ml

FIMOSIN / ФИМОЗИН гел при фимоза и синехия 30 мл
 

Фимозин гел е медицинско изделие за локално приложение при състояния, засягащи лигавицата на половите органи в детска възраст – фимози и синехии.

Продуктът е формулиран с 2% аделмидрол (INN), хиалуронова акиселина, биотин, бромелаин и фитосфингозин с изразен синергичен ефект върху комфорта и физиологичното състояние на тъканта на препуциума и срамните устни.

Специфичната формула на Фимозин гел допринася за контролиране на хиперреакативността и за подобряване еластичността на гениталната лигавица, като по този начин повлиява положително симптомите и спомага за по-доброто възстановяване в следоперативния период.

 

Характеристики:

Съдейства за облекчаване на дразненето и за подобряване еластичността на тъканта, оказвайки подхранващ, лубрикиращ, успокояващ и противовъзпалителен ефект.
Спомага възстановяването след операции, осигурявайки по-добра реепителизация и контрол на локалната микрофлора.
Допринася за намаляване на риска от повторно възникване на състоянието.
 

Състав:

Вода, аделмидрол (INN), натриев PCA, новеон АА-1 поликарбофил, ПЕГ-40, хидрогенирано рициново масло, натриев хидроксид, поливинилов алкохол, бромелаин, 2-бромо-2-нитропропан-1,3-диол, натриев хиалуронат, транс-2-додецендиова киселина, натриев дехидроацетат, уснинова киселина, фитосфингозин, биотин.

 

Начин на употреба:

Нанесете Фимозин гел равномерно върху засегнатата област и масажирайте бавно, за да подпомогнете проникването. Нанасяйте два или повече пъти на ден, докато симптомите отзвучат или съгласно препоръките на вашия лекар.

 

Опаковка: 30 мл

 

Предупреждения: Само за външна употреба. Съхранявайте продукта на хладно и сухо място при стайна температура. Избягвайте контакт с очите; измийте обилно в случай на попадане на продукта в очите. Не поглъщайте. Пазете от деца. Продуктът не е подходящ за лица, чувствителни към някоя от съставките. Не използвайте, ако тубата е повредена. Годен до датата, посочена на опаковката.

 

Производител: EPITECH Group SpA Via Egadi, 7, 20144-Milano

Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД гр. София 1164, ул. Янко Софийски 21

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0