Нов
Специална цена
93.00 лв

AGU Eaglet Термометър инфрачервен


Нов
Специална цена
125.00 лв

AGU Brainy смарт инфрачервен термометър


Термометърът е уред, който може да бъде открит в почти всеки дом. Той дава информация относно един от най-важните показатели за здравословното състояние, а именно телесната температура. Тя може да бъде от полза за диагностициране на различни заболявания, а оттам и за назначаването на правилно лечение. За да бъде измерването на температурата правилно обаче, е необходимо използваният термометър да бъде надежден и точен.

Какви термометри ще откриете в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra можете да намерите богато разнообразие от качествени термометри. Всички те имат различни характеристики, които ги правят подходящи за конкретни нужди и предпочитания.

Ако търсите такъв, който дава бързи резултати, термометърът на марката OMRON е безконтактен и успява правилно да измери температурата на тяло, повърхност или околна среда. Той действа светкавично - отнема му само една секунда, за да ви даде информацията, от която се нуждаете. Този термометър има качествена литиева батерия, която му осигурява дълъг живот на работа.

Друг добър продукт сред нашите предложения е дигиталният термометър на марката MEDEL THERMO. С него ще имате яснота относно телесната си температура само след 60 секунди. Той идва и със защитен калъф, в който да го съхранявате. Така ще можете да пътувате спокойно, без да се притеснявате, че уредът може да се повреди или счупи.

Термометърът за вана на MICROLIFE е направен за деца и следи за температурата на водата на всеки 30 секунди. Ако тя стане прекалено топла, или пък студена, уредът ще ви уведоми веднага посредством цветова индикация. Освен полезен за родителите, термометърът е интересен за малчуганите заради своите форма и цветове.

Инфрачервеният термометър HARTMANN THERMOVAL Baby е удобен и практичен уред, с който точно да измерите температурата на вашето бебе. Той работи бързо и не издава звуков сигнал, така че може да бъде използван дори и в моментите, в които детето ви спи. Освен телесна температура, той може да измерва и температурата на въздуха и течности с диапазон от 0 до 100 градуса.

Термометър от онлайн аптека Subra

В категория “Термометър” на онлайн аптека Subra ще откриете голямо разнообразие от продукти за измерване на температура на достъпни цени. Разгледайте и изберете подходящия за вас, спрямо нуждите ви.

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете сайта ни и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте и възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества.

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!