Дерматика

Изгаряния

Дерматика Изгаряния

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло, който е първата му защита от елементи от външната среда. Нейното изгаряне може да се превърне в сериозен проблем, който не бива да бъде подценяван. При изгаряне нерядко се появяват рани, за които съществува опасност от инфекция, затова е необходимо да се предприемат незабавни мерки.

Изгарянето може да се случи на всеки, без значение дали вкъщи, навън, или на работа. Именно затова е важно да сте подготвени и винаги да имате подръка нещо за бързо зарастване на рани, с което да облекчите болката. 

Преди да закупите какъвто и да било продукт за изгаряния обаче, е нужно да се допитате до специалист. Това е особено необходимо в случаите, в които вече имате изгаряне. Специалистът ще прецени степента на увреждането и ще ви препоръча подходящ продукт, с който да се погрижите за раната. В никакъв случай не предприемайте самолечение. По този начин рискувате да влошите състоянието си и да забавите процеса по възстановяване, поради което да се наложи дори прием на силен антибиотик за рани.

Какви продукти за изгаряния ще откриете в онлайн аптека Subra

В онлайн аптека Subra можете да намерите широка гама висококачествени продукти под различна форма, предназначени за успешно третиране на изгаряния и рани.

Сред бестселърите в категорията е кремът за рани и изгаряния на BEPANTHEN. Той може да бъде използван и за суха, загрубяла и склонна към раздразнения кожа. Продуктът има хидратиращ ефект и подпомага естествения процес по възстановяване на кожата. Заради формулата си той се абсорбира лесно и не оставя мазни петна.

Друг често търсен артикул в каталога ни е CICA SKIN на NATURPHARMA. Той се предлага под формата на капсули, чиито седем активни съставки успешно се грижат за здравето на кожата и нейната регенерация. Хиалуроновата киселина, както и витамините и минералите в ЦИКА СКИН подпомагат възстановителния процес и спомагат за естественото образуване на колаген в кожата. Освен всичко това изделието подобрява състоянието на косата и ноктите.

Слънцето може да бъде коварно през горещите летни месеци. По време на този период от годината се появят и някои насекоми, които също могат да навредят на кожата. PSILO-BALSAM е гел, готов да се справи с изгаряни, както и с дразнещия сърбеж след ухапване на някои насекоми. Той потиска ефекта на хистамина, като по този начин успокоява слънчеви изгаряния, обривите, зачервяванията и сърбежа.

Изберете продукти за изгаряния от онлайн аптека Subra

Разгледайте предложенията ни в категория “Изгаряния” и открийте това, което най-добре отговаря на вашите нужди.

Създайте профил в нашия сайт и се възползвайте от промоции и преференциални цени, както и от възможността да получите карта за лоялност. Предлагаме доставка в цялата страна, а за територията на град София - експресна доставка в рамките на деня. Също така, при поръчки на стойност над 50лв, доставката ви ще бъде безплатна!

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!