Назад
Нов

В наличност

THERESIENOIL 15ml

Код:

16258

Марка:

VEDRA

Производител:

THERESIENOIL GmbH

64.39 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

THERESIENOIL 15ml

Терезиенойл Мед е билково масло, което може да се използва за предпазване и регенериране на проблемна кожа. Това е медицинско изделие за модерна грижа за влажността на кожата и действа чрез поддържане и регулиране на влажността на съответната област на кожата. Терезиенойл Мед оптимизира условията, за да подпомогне предотвратяването на всякакви усложнения или инфекции, докато регенерира влажността на кожата; облекчаване на оплакванията; предотвратяване забавянето на регенерацията и гарантиране на най-добрия възможен козметичен резултат. Продуктът се използва за третиране и предпазване при фина, суха или напукана кожа. Ефективно подпомага кожата при различни проблеми (след драскотини, порязвания, ожулвания, ...), както и при кожни раздразнения и реакции на топлина, напр. след изгаряне. Може да се използва от кърмещи майки за превенция и облекчаване на разранени зърна и като грижа за бебета за приложение при зачервяване и кожни раздразнения и за превенция, когато има тенденция към проблемна кожа. Терезиенойл Мед е подходящ за всички видове белези, включително белези, причинени от общи и козметични операции, наранявания, хронични рани, изгаряния, белези от цезарово сечение, рани на ухапване, акне и други състояния на кожата. Омекотява и изглажда изпъкнали и повдигнати белези, облекчава чувството на напрежение и сърбеж и намалява зачервяването и потъмняването на белезите.


Състав:
Butyrum bovis, Skin Lipids, Pyrus Malus Fruit Extract, Pentylene Glycol, Stellarioides Longi-bracteata Leaf Extract, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Tocopherol (Vitamin E)

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0