Назад

В наличност

NATURPHARMA NUCLEOCAPSIN гел за периферните нерви с облекчаващ ефект 50ml

Код:

50698

Марка:

NATURPHARMA

Производител:

NATURPHARMA GERM

24.09 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

NATURPHARMA NUCLEOCAPSIN гел за периферните нерви с облекчаващ ефект 50ml

NUCLEOCAPSIN GEL / НУКЛЕОКАПСИН ГЕЛ с облекчаващ ефект 50 мл
 

Нуклеокапсин гел е модерна формула за локално приложение с изразен облекчаващ и хидратиращ ефект. Това е единственият препарат за външно нанасяне с капсаицин, уридин, цитидин, магнезий и ментол.

Нуклеокапсин гел е лесен за нанасяне и не оставя мазни петна. С приятен, мек и ненатрапчив аромат.

 

Характеристики:

Единственият локален препарат с капсаицин, нуклеотиди и магнезий.
100% усвояване от кожата без мазни петна.
Хидратира и облекчава.
Лесен за нанасяне.
С мек и ненатрапчив аромат.
 

Състав:
Вода, каприлик/каприк триглицериди, алкохол денат, глицерин, натриев полиакрилат, капсаицин, магнезиев сулфат, ментол, динатриев уридин фосфат, цитидин, феноксиетанол, хидрогениран полидецен, натриев хидроксид, тридецет-6, етилхексилглицерин.

 

Начин на употреба:

Нанасяйте Нуклеокапсин гел с нежни масажни движения в засегнатата област до пълното му абсорбиране от кожата. Прилагайте 2–3 пъти дневно. За оптимален ефект не мокрете зоната поне 2 часа след нанасянето.

 

Научи повече за активните съставки в Нуклеокапсин гел
Периферната нервна система (ПНС) е продължение на централната нервна система (ЦНС), която се състои от главния мозък и гръбначния мозък. Основната функция на периферната нервна система е да свързва ЦНС с крайниците и органите на тялото. За разлика от ЦНС, ПНС не е защитена от костна тъкан (череп и гръбначен стълб), както е при главния и гръбначния мозък, и е незащитена от токсини и механични увреждания. Болката е една от проявите на заболяванията на периферната нервна система, които са много чести.

Капсаицин

Лютите чушки съдържат съединението капсаицин, което е отговорно за болкоуспокояващия им ефект. Капсаицинът води до облекчаване на невропатните симптоми и болката чрез взаимодействие с болкови рецетори и тяхното блокиране, модулация на вещества, свързани с усещането на болка, както и потискане на възпалителните процеси.

Нуклеотиди (уридин монофосфат и цитидин монофосфат)

Уридин монофосфатът и цитидин монофосфатът са нуклеотиди, които имат благоприятен ефект при периферни невропатии с различен произход. При локално приложение уридинът се абсорбира през кожата и води до възстановяване на структурата и функцията на нервите, ускорява и подпомага невромускулната регенерация инхибира провеждането на болката. Цитидинът участва в изграждането на фосфолипидите и клетъчните мембрани, както и във възстановяването на миелина и притежава противовъзпалителен ефект.

Магнезий

Магнезият е важен микроелемент, който участва в над 300 различни ензимни системи и регулира различни процеси в човешкия организъм. Той блокира клетъчни рецептори (NMDA), които се свързват с активиране на нервната дейност и възникването на болката. Клинични проучвания с пациенти с хронична болка показват значимо намаляване на болката и подобряване на подвижността при прием на магнезий.

Ментол

Локалното приложение на ментол понижава нивата на възаление в дълбоките слоеве на кожата и подобрява микроциркулацията

 

Съхранение: Съхранявайте в оригиналната опаковка на сухо и тъмно място с температура до 30°C, далеч от деца. Не използвайте след срока на годност, указан на опаковката.

Предупреждения: Не използвайте при алергия към някоя от съставките; Само за външно приложение; След употреба не докосвайте очите си и измийте обилно ръцете си; Не нанасяйте върху отворени рани; Пазете от деца.

Състав:
Вода, каприлик/каприк триглицериди, алкохол денат, глицерин, натриев полиакрилат, капсаицин, магнезиев сулфат, ментол, динатриев уридин фосфат, цитидин, феноксиетанол, хидрогениран полидецен, натриев хидроксид, тридецет-6, етилхексилглицерин.

Производител: Plantapol – Spain, C/G 18, Pol.Malpica – Alfinden, La Puebla Del Alfinden Zaragoza, Spain

Дистрибутор: „Натурфарма България” ЕООД, гр. София, ул. Янко Софийски 21, тел. +35929633359

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0