Назад

В наличност

NATURPHARMA URIMIL FORTE невро загряващи пластири x 7 plast

Код:

36341

Марка:

NATURPHARMA

Производител:

NATURPHARMA GERM

20.59 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

NATURPHARMA URIMIL FORTE невро загряващи пластири x 7 plast

Urimil Forte Neuro на Натурфарма са пластири за локална употреба при остра и хронична болка, засягаща нерви, мускули, стави и сухожилия. Изработени са от нетъкана материя, напоена с 5 активни съставки: Уридин, Екстракт от арника, Екстракт от дяволски нокът, Метилсулфонилметан, Магнезий. Осигуряват постепенно освобождаване до 24 часа, което намалява възпалението, стимулира кръвообращението и ускорява възстановителните процеси, има загряващ и успокояващ ефект. Пластирите са с голям размер 8 х 14 см., което ги прави подходящи за залепване на големи участъци от тялото като кръста и гърба, а при нужда от третиране на по-малка зона, пластирът може да се разполови. Предлага се в опаковка от 7 броя.

Състав: Acrylates Copolymer, Arnica Montana Flower Extract, Harpagophytum Procumbens Root Extract, Vanillyl Buthyl Ether, Disodium Uridine Phosphate, Dimethyl Sulfone, Sodium Chloride, Magnesium Chloride, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Разгледайте и другите продукти от категорията Други продукти за стави. Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия, получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0