Назад

Не е в наличност

PRESTO Wipes мокри кърпи Почистване на кухнята x 55

Код:

48734

Марка:

PRESTO

Производител:

HARPER HYGIENICS


Последна продажна цена: 6.19 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

PRESTO Wipes мокри кърпи Почистване на кухнята x 55

Мокрите кърпички Presto за кухня са предназначени за почистване на шкафове и кухненски плотове, аспиратори и кухненски кранове. Отстраняват ефективно мазни и лепкави замърсявания благодарение на използването на специално подбран състав от активни почистващи вещества. Те улесняват последващото измиване благодарение на формулата, обогатена с полимер, който прониква в порите на повърхността и я предпазва от абсорбиране на мръсотия. Те оставят лъскава повърхност без ивици, благодарение на съдържанието на компонент, който ускорява изсъхването на повърхността. Оставят приятен, освежаващ аромат.
Не дразнят кожата на ръцете.
Употреба:

Отворете защитното фолио, извадете салфетката, затворете плътно фолиото, за да не изсъхнат останалите салфетки в опаковката. Избършете. Не използвайте продукта за почистване на ръце, лице, тяло и храна. Измийте ръцете след употреба.
Съставки:

Aqua, Isopropyl Alcohol, Alcohols C9-11 Ethoxylated, Parfum, Polysorbate 20, Cocamidopropyl Betaine, Citric Acid, Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0