Орална хигиена

Четки за зъби

Орална хигиена Четки за зъби

Подходящата четка за зъби е изключително важен аксесоар за поддържане на добра устна хигиена и неизбежна част от грижата за здравето на зъбите и венците. Винаги участва в сутрешния и вечерния тоалет и има свое индивидуално място във всеки дом.

Не подценявайте правилния избор, защото има голямо значение дали ще ползвате четка с твърд, мек, естествен или изкуствен косъм. Също така е важно да знаете, че ергономичната форма на дръжката подпомага по-качественото почистване на зъбите. За по-внимателна грижа се препоръчва употребата на електрически четки за зъби при условие, че накрайникът се сменя достатъчно често, след като влакната се износят.

Грижата за млечните зъби на бебетата и малките деца изисква специално внимание, съответно и детска четка за зъби. А поддържането на добра устна хигиена сред тийнейджърите с брекети и шини е още по-голямо предизвикателство. Те обикновено се нуждаят от професионални зъбни душове и допълнителни аксесоари за отстраняване на остатъците от храна.

В по-напреднала възраст от правилната грижа за зъбните протези пък зависи не само оралното здраве, но и цялостното пълноценно хранене.

Какви четки за зъби можете да откриете в онлайн аптека Subra

Предлагаме богат асортимент от качествени продукти за поддържане на здрави зъби и добра орална хигиена:

  1. Антибактериални четки за зъби;
  2. Четки за чувствителни зъби и венци;
  3. Бамбукови четки за зъби;
  4. Електрически четки за зъби и накрайници;
  5. Интердентални и ортодонтски четки за зъби;
  6. Четки за почистване на езика;
  7. Четки за почистване на протези;
  8. Четки за почистване на брекети;
  9. Зъбни душове и накрайници;
  10. Клечки за зъби.

Антибактериалните четки за зъби BIOREPAIR са идеално решение не само за ефективно премахване на зъбната плака, но също за защита от всякакви инфекции и възпаления. Те са направени изцяло от бактериостатични материали, съдържащи самопочистващ полимер, който не позволява бактериите да се задържат по повърхността на четката и да се разпространяват в устата. Допълнителната извивка на дръжката улеснява почистването дори на най-труднодостъпните зони.

За най-малките клиенти препоръчваме четка за зъби ELGYDIUM BABY с лазерно заоблени влакна, които осигуряват деликатно почистване още с появата на първото зъбче. А за малко по-големите каки и батковци сме предвидили голямо разнообразие от детски четки за зъби, включително детски електрически четки за зъби.

Електрическите четки за зъби осигуряват комфорт на грижата за зъбите, защото предлагат комплексно и интензивно почистване, каквото движенията на ръката не могат да гарантират. В онлайн аптеки Subra имате избор между високотехнологични варианти на електрически четки за зъби с множество функции и специални сензори за натиск, които не позволяват наранявания на венците.

За да сте сигурни, че напълно сте премахнали остатъците от храна след ядене, използвайте специализираните интердентални четчици ELGYDIUM CLINIC TRIO или LACALUT XS за почистване на широки междузъбни пространства. Четките се отличават с гъвкава и устойчива глава за по-лесен достъп до труднодостъпните зони.

Добро решение при грижата за брекети, изолирани или неправилно разположени зъби, импланти и мостове е четката за зъби CURAPROX с тънки влакна, които почистват навсякъде.

Поръчайте качествени четки за зъби от онлайн аптека Subra

Разгледайте цялата категория “Четки за зъби” и изберете най-подходящата за вас, според собствените ви нужди.

Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциалните цени и промоции. Не пропускайте и възможността да получите и своята специална Карта за лоялност, която ще ви осигури и много други предимства.

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на град София предлагаме експресна доставка в рамките на деня.

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!