Назад
Нов

В наличност

PHILIPS SONICARE зъбен душ бял HX3806/31

Код:

43847

Марка:

PHILIPS

Производител:

PHILIPS

204.29 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

PHILIPS SONICARE зъбен душ бял HX3806/31

Зъбен душ бял Philips Sonicare Power Flosser HX3806/31 представлява висококачествен специализиран уред за оптимално почистване на устната кухина в домашни условия. Зъбен душ бял Филипс Соникеър Пауър Флосър ХХ3806/31 се отличава с използваната техноогия Quad Stream, осигуряваща по-скоростно и по-ефикасно хигиенизиране на междузъбните пространства. Това е възможно благодарение на X-образна глава Quad Stream, превръщаща водния поток в 4 силни водни струи. В същото време технологията Pulse Wave движи деликатните водни струи от зъб на зъб. Зъбният душ разполага с два режима на работа. Единият е предоставящ непрестанна струя за ефективно всекидневно хигиенизиране. Другият използва дюзите на уреда Deep Clean, които осигуряват по-задълбочено почистване. Възможно е и регулирането на нивото на интензивност, като така се осигурява индивидуален комфорт. Степените на работа са 3. Зъбният душ разполага и с батерия, издържаща до 14 дни без зареждане, и е безжичен. Съвместимостта на водния резервоар е 0,250 мл, а типът движение - звукова вълна. Устната кухина е почистена за едва една минута. До 99% от зъбната плака е отстранена. Почистващата глава се върти на 360 градуса, което й осигурява достъп и до най-трудните за достигане места.

Гаранция: 2 години.

Серията на Philips Sonicare съдържа електрически уреди за орална хигиена с грижа за цялото семейство: електрически звукови четки за зъби за деца и възрастни, зъбен душ, накрайници за смяна. Филипс Соникеър  предоставя ефективно почистване на зъбите и междузъбното пространство, отстраняване на плаката и като резултат намаляване на възпалението на венците.

Philips e с история, започваща през 1891 г., когато нидерландската компания започва да произвежда електрически крушки с нажежаема жичка. Бързо става част от най-големите европейски производители и създава една от най-големите лаборатории в света за изследване на химически и физични явления и създаване на иновативни продукти. В продължение на десетилетия Филипс разработва уреди и технологии, които подобряват живота на хората в областите на здравеопазването, потребителската електроника и осветлението. В сферата на здравеопазването, компанията е водеща в бързата медицинска помощ, кардиологичната помощ и медико-санитарната помощ у дома.

Производител: Philips

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0