Назад

В наличност

IWHITE INSTANT избелваща вода за уста 500ml

Код:

27400

Марка:

I WHITE

Производител:

SYLPHAR

16.49 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

IWHITE INSTANT избелваща вода за уста 500ml

Този продукт на белгийския производител Sylphar представлява избелваща вода за уста с тройно действие. Ай Уайт има моментален избелващ ефект, свеж вкус и видимо действие още след първата употреба. Водата заздравява зъбите, избелва и противодейства на образуването на зъбна плака. Клинично тествана, без алкохол. Предлага се в удобна опаковка от 500 мл.

Teхнология на iWhite в три действия:
• iWhite съдържа син коварин, който има моментално действие при изплакване, като образува филм върху зъбите.  Той пречупва светлините лъчи и придава допълнител бял ефект.
• Ай Уайт Инстант включва в състава си клинично доказана съставка - Хексаметафосфат, която предпазва от образуване на зъбна плака върху зъбите и спомага за отстраняването на вече съществуващата. 
• РАР представлява иновативна избелваща съставка, която действа в дълбочина за избелване на зъбите. Тя е кличнично доказана с антибактериален и антиплаков ефект, без вредно действие върху зъбния емайл и венците. 


Състав: Син Коварин, Хексаметафосфат, РАР, Ай Уайт флуорид - задравява и реминализира емайла – за наситено по-блестяща и здрава усмивка.Разклатете продукта преди употреба. Изполвайте всеки ден за оптимален ефект.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0