Назад

Не е в наличност

ORAL-B Ел четка StarWars 3+ D100

Код:

36095

Марка:

ORAL-B

Производител:

PROCTER&GAMBLE


Последна продажна цена: 64.89 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ORAL-B Ел четка StarWars 3+ D100

Oral-B D100 Vitality Star Wars

 

Дайте на малките шанс да преоткрият електрическата четка Oral-B, идеално подходяща за всяко дете над 3 години. Атрактивният дизайн, превръща четката в истинско удоволствие за малките, като същевременно им предлага превъзходното почистване, от което се нуждаят.

Четката осигурява 2D почистване, благодарение на заобления си край, който почиства в дълбочина целия зъб, заобикаляйки всеки зъб поотделно. Благодарение на малкия си размер позволява почистване на зоните, които са по-трудни за достъп от обикновените четки и е идеална за деца над 3 години.

Крайните четки са изключително меки, като осигуряват на децата нежно, но ефективно почистване, докато се научат да мият зъбите си правилно.

Четка за зъби Oral-B, се предлага с различни тематични стикери, които се увиват около дръжката на четката, така че детето ви да може да създаде любимата си четка за зъби.

Четката е съвместим с приложението Oral-B Disney MagicTimer. Изтеглете приложението, за да помогнете на децата си да направят 2-минутно почистване, в съответствие с препоръките на зъболекаря и да научат правилните навици за грижа за устната кухина, които ще използват през целия си живот. Приложението е достъпно и безплатно за изтегляне от Google Play и App Store.

Благодарение на наличните програми за почистване, четката Oral-B предлага перфектното почистване на зъбите, от което се нуждаят:

  • Ежедневно почистване - стандартна програма за ежедневна хигиена на устната кухина;
  • Sensitive - работи с по-ниска скорост и предлага по-деликатно миене, препоръчително за хора с чувствителни зъби

Пълният заряд на четката има дълъг експлоатационен живот до 8 дни (при условия на използване два пъти на ден в продължение на 2 минути). Акумулаторната батерия гарантира на малките, че любимата им четка е готова по всяко време.

Четката е съвместима с цялата гама електрически четки с акумулаторна батерия Oral-B Kids, с изключение на сонарните четки Oral-B.

Зъболекарите препоръчват да сменяте главата на четката на всеки 3 месеца. Индикаторните четки избледняват, за да сигнализират, когато резервата трябва да бъде заменена.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0