Назад

В наличност

БОЧКО Детска паста за зъби момиче 75ml

Код:

14553

Марка:

Бочко

Производител:

ЛАВЕНА АД

2.69 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

БОЧКО Детска паста за зъби момиче 75ml

Тези сочни и сладки ягодки са любими на всички деца, Бочко знае това от дългогодишната си работа с малчуганите. С достатъчно количество флуор и калций и с вкус на сладки ягодки, нашата паста се грижи за здравите зъбки и прелестната усмивка на малките принцеси. Специалната формула се грижи за ежедневната хигиена на детските зъбки и венци. Заздравява зъбния емайл и повишава реминерализацията на зъбите с добавения калций. Предотвратява развитието на кариес и се грижи за здравето на венците посредством включения флуор.

Флуор (Sodiom fluoride).
Калций.
Сорбитол
Сорбитолът е хранителна добавка. Той притежава сладък вкус и доказани антикариесни свойства. Попадането му в устата е съпроводено с усещането за хлад – ефект, който води до облекчаване на болезненото усещане на подутите и с повишена температура област на венците.
Растителен глицерин
В пастите за зъби Бочко играе ролята на овлажнител, а също и натурален подсладител, поради сладкия му вкус. Няма научни доказателства за опасност за здравето на детето при вътрешен прием на глицерин.

Върху детска четка за зъби поставете количество от пастата колкото грахово зърно. Четкайте 2-3 минути и изплакнете обилно с вода. Затворете добре тубата след употреба. Ползвайте сутрин и вечер след хранене.

Препоръчваме до 10-годишна възраст добрата устна хигиена да се контролира от възрастен.
Съставки: Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Cellulose Gum, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Aroma, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Calcium Lactate, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Citric Acid.
*Стремим се да публикуваме най-актуалните списъци със съставки. Все пак имайте предвид, че промени се правят непрекъснато, затова се информирайте за включените съставки и от етикета на самия продукт.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Свръзани продукти