Назад

В наличност

COREGA PARTS таблети за частични протези x 30

Код:

3211

Марка:

COREGA

Производител:

GLAXOSMITHKL. CHC

9.19 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

COREGA PARTS таблети за частични протези x 30

ПОЧИСТВАЩИ ТАБЛЕТКИ ЗА ЗЪБНИ ПРОТЕЗИ COREGA

 

За да се храниш, говориш и усмихваш с увереност! Corega Частични протези е специален продукт за почистване на частични протези и ортодонтски апаратчета. С нежно действие спрямо метала. Corega Частични протези има два слоя - единият ефективно премахва остатъци от храна, а другият се бори срещу невидимата бактериална плака. Той почиства местата, където протезите и ортодонтските апаратчета контактуват с Вашите зъби и които четката за зъби не може да достигне. Corega Частични протези съдържа активни съставки, които предпазват метала от корозия.

 

Указания за употреба:

1. Пуснете една таблетка Corega в достатъчно, много топла (не гореща) вода, за да покрие пълната или частична протеза.

2. След накисване за 3 минути почистете протезата с разтвора, като използвате мека четка.

3. Изплакнете протезата старателно c течаща вода. Незабавно изхвърлете оставащия разтвор след употреба.

 

Състав:

Sodium bicarbonate, Citric acid, Potassium caroate (Potassium monopersulfate), Sodium carbonate, Sodium carbonate peroxide, TAED, Sodium benzoate, PEG-180, Sodium lauryl sulfoacetate, PVP/VA Copolymer, Aroma, Subtilisin, Sodium Nitrite, CI 42090, CI 73015.

 

Внимание:

He поставяйте таблетки или разтвор в устата си. He пийте почистващия разтвор и не го използвайте като промивка за устата си. След като сте пипали таблетки или разтвора, не докосвайте устата или очите си. Не използвайте, ако сте чувствителни към някоя от съставките.

 

Внимание:

Разтворът е вреден при поглъщане. Предизвиква силно дразнене на очите. Измийте старателно ръцете си след работа с продукта.

 

АКО ПОПАДНЕ В ОЧИТЕ:

Изплакнете внимателно с вода в продължение на няколко минути.  Ако дразнението продължи: Потърсете съвет/преглед от лекар. Дръжте ДАЛЕЧ от деца и/или лица, за които има риск случайно или неволно да погълнат от таблетките или разтвора.

 

ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ:

Обадете се на ЦЕНТЪР ПО ТОКСИКОЛОГИЯ/ОТРАВЯНИЯ или лекар. Възможно е да предизвика алергична реакция. Ако получите дразнене от почистващия препарат, прекратете употребата му и се консултирайте с лекар.

 

Опаковка: 30 таблетки.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0