Назад
-20%

В наличност

DENTAID VITIS паста за зъби Whitening 100ml

Код:

29378

Марка:

DENTAID

Производител:

DENTAID

9.19 лв
Стара цена: 11.49
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DENTAID VITIS паста за зъби Whitening 100ml

Dentaid Vitis Whitening Toothpaste представлява страхотна иновативна избелваща паста за зъби, създадена по патентована технология nanorepair®, която ефективно избелва зъбите и предпазва от появата на чувствителност, само за 10 дни. Формулата с тройна фосфатна система предотвратява натрупването на плака и остатъци от храна и предпазва от формирането на зъбен камък (кристализирането на плака и биофилм). Поливинилпиролидонът (PVP) премахва петната и предотвратява повторната им поява. В допълнение иновативната технология nanorepair®, основана на нано частици хидроксилапатит - естествена съставка на зъбите, ефективно се интегрира в зъбния емайл. Това ѝ позволява да изглади неравните повърхности, да ги възстанови и да ги направи естествено гладки и блестящи. В същото време формира защитен слой, който предпазва от чувствителност на зъбите. VITIS whitening съдържа флуорид, който подсилва и защитава емайла. Комбинираното действие на всички съставки предоставя уникален избелващ ефект, който предотвратява зъбна чувствителност. След употребата на пастата зъбите са по-бели, дъхът е със свеж ментов вкус, а усмивката ослепително красива. Продуктът не съдържа глутен. За по-ефикасни резултати използвайте в комбинация с от същатата серия.

Състав на Vitis Whitening Избелваща паста за зъби x100 мл.

 

Aqua, Glycerin, Sorbitol, Silica, PVP, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Sodium Monofluorophosphate, Pentasodium Triphosphate, Perlite, Sodium Hexametaphosphate, Xanthan Gum, Xylitol, Tetrapotassium Pyrophosphate, Hydroxyapatite (nano), Menthone Glycerin Acetal, Sodium Saccharin, Potassium Chloride, Sodium Methylparaben, Potassium Acesulfame, Aroma.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория