Назад

В наличност

DENTISSIMO паста за зъби веган 75ml

Код:

49461

Марка:

DENTISSIMO

Производител:

FreiCare Swiss GmbH

11.39 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

DENTISSIMO паста за зъби веган 75ml

DENTISSIMO паста за зъби веган 75ml

Съдържа витамин B12 във вид на цианокобаламин. Той подпомага процеса на усвояване на протеините и липидите и съдейства за намаляване броя на бактериите в устната кухина. Тази негова функция допринася за предпазването от кариес. Хидратираният силиций почиства фино и щадящо от плаката и зъбния камък. Ксилитолът, освен че има антибактериален ефект, укрепва микропукнатините в емайла и намалява чувствителността. Екстрактът от здравец притежава естествени противомикробни свойства и стимулира клетъчната регенерация. Екстрактът от  градински чай предпазва от кървене, гингивит и стоматит. Етеричното масло от смирна подхранва тъканта на венците и се грижи за нормалното ниво на ph в устната кухина.

ISorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Xylitol, Aroma, Ammonium Glycyrrhizate, Cyanocobalamin, Propylene Glycol, Geranium Maculatum Extract, Commiphora Myrrha Oil, Salvia Officinalis Extract, Cellulose Gum, Sodium Benzoate C120, Alcohol Benzoate C120

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0