Назад

Не е в наличност

GAMA ORGANICA 2 в 1 Течност за съдомиялна - Блясък на съдове и почистване на съдомиялна

Код:

47767

Марка:

Gama Organica

Производител:

Гама Органика ООД


Последна продажна цена: 12.75 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

GAMA ORGANICA 2 в 1 Течност за съдомиялна - Блясък на съдове и почистване на съдомиялна

Течност за съдомиялна 2 в 1:

блясък на съдове и почистване на съдомиялна

Комбинира действието на два продукта - за блясък на съдове и за почистване на съдомиялната. 1) Предотвратява появата на петна и капки по съдовете и стъклото, като ефективно премахва минералните натрупвания от водата и съкращава времето за изсъхване. 2) Хигиенизира миялната машина и отстранява замърсяванията и котления камък, уталожени по вътрешните ѝ части. Направен с натурални съставки, със силата на цитрусово масло и екстракт от сапунени ядки. Допълва действието на препарата за измиване на съдове. Моля имайте предвид: този продукт допълва действието на препарата за измиване. Не е предназначен за самостоятелна употреба за измиване на съдове. Употреба: Напълнете резервоара, предназначен за препарата за изплакване и поставете регулатора за дозиране на степен, близка до максималната. Следете регулярно нивото на препарата и допълвайте при необходимост. За поддържане чистотата на съдомиялната: веднъж месечно поставяйте 25-30 мл от течността в отделението, презначено за препарата за измиване на съдове, и стартирайте цикъл за измиване, без да поставяте съдове в съдомиялната. Подходящ за всички видове съдомиялни машини.

Състав;

<5% нейоногенни ПАВ (екстракт от Сапунени ядки*), вода, лимонена киселина*, етанол*, натриев глюконат*, етерично масло от лимон*, лимонен”, цитрал” / *растителен произход “естествен компонент на етеричните масла < 5% non-ionic surfactants (Sapindus Mucorossi seed extract*), Aqua, Citric Acid*, Ethanol*, Sodium Gluconate*, Citrus Limon peel oil*, Limonene”, Citral” *plant-derived “a natural substance of the essential oil

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0