Назад

Не е в наличност

TRI-BIO Натурален еко течен перилен препарат "SENSITIVE", 1.42 l

Код:

45304

Марка:

Tri-Bio

Производител:

Sonata Enterprise Inc.


Последна продажна цена: 16.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

TRI-BIO Натурален еко течен перилен препарат "SENSITIVE", 1.42 l

TRI-BIO Натурален еко течен перилен препарат "SENSITIVE", 1.42 l

Препаратът SENSITIVE Eco-formula е натурален разтвор на растителна основа, който съдържа биоензими и минерални съставки. Не съдържа фосфати или формалдехиди, но въпреки това предлага същото ниво на ефективност като други добре познати и агресивни химически препарати за зиьхе. Тази формула е подходяща както за бяло, така и за цветно пране и е agresiwna kym мръсотия, като същевременно е нежна към тъканите. Не съдържа аромати и оцветители, което го прави безопасен вариант за хора с алергии и астма, както и за бебета с чувствителна кожа. Този продукт не съдържа агресивни разтворители, хлорни избелители, абразивни вещества, парфюми или оцветители и е pH неутрален и хипоалергичен. Той е по-безопасна алтернатива на агресивните химически агенти и е награден с ECO сертификат, което го прави идеален избор за хора с астма и алергии. Формулата има ниско съдържание на летливи органични съединения, лесно е биоразградима, има минимално въздействие върху водните организми, предлага се в рециклируеми опаковъчни материали и не е тествана върху животни.

Той е безопасен за употреба в домакинства със септични ями и други видове канализационни системи.Био почистващи препарати\За пране

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0