Назад

В наличност

FENI NATURAL крем при кожни раздразнения 30ml

Код:

45343

Марка:

GSK

Производител:

GLAXOSMITHKL. CHC

16.99 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

FENI NATURAL крем при кожни раздразнения 30ml

FENI NATURAL крем при кожни раздразнения 30ml

Кремът Фенинатурал се използва за охлаждане, успокояване и грижа за сърбяща и раздразнена кожа, например след ухапване от насекоми или слънчево изгаряне. FeniNatural съчетава 94% внимателно подбрани съставки от естествен произход като подхранващо масло от ший, охлаждащ ментол или подхранващ бизаболол. 6% други съставки служат за стабилизиране и защита на формулата. FeniNatural е с приятно лека кремообразна текстура, дерматологично тестван, ухае на свеж ментол и е подходящ за деца от 2 годишна възраст. Кутията е направена от 100% рециклиран материал и, подобно на тубата и капака, също може да бъде рециклирана. FeniNatural е идеален за всички, които все повече избират устойчив и екологичен начин на живот и биха искали да облекчат сърбежа с висококачествени, натурални съставки.

Състав:

Вода, каприлов/капринов триглицерид, етилхексил палмитат, цетеарилов алкохол, калиев цетилов фосфат, масло от Butyrospermum Parkii (шеа), Cera Alba (пчелен восък), цетил палмитат, глицерин, феноксиетанол, глициретинова киселина, ментол, олеилов алкохол, ксантанова гума , етилхексилглицерин, токоферил ацетат, екстракт от плодове на Zanthoxylum Bungeanum, натриев фитат, лецитин, бизаболол, токоферол, аскорбил палмитат, лимонена киселина.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0