Назад

В наличност

SCHAEBENS REINE Haut Nose Strip Лепенки за нос x 1

Код:

47403

Марка:

SCHAEBENS

Производител:

Haus Schaeben GmbH & Co. KG

2.29 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

SCHAEBENS REINE Haut Nose Strip Лепенки за нос x 1

Лента за нос с своята антибактериалната формула с масло от чаено дърво и лактобионова/млечна/ киселина освобождава запушените пори на носа, брадичката и челото от замърсявания и излишен себум като действа бързо и ефективно. При редовна употреба тенът изглежда видимо изчистен и може да се предотврати появата на пъпки и черни точки. За видимо по-чиста кожа и стеснени пори. В допълнение, формулата е без микропластмаси, силикони, парафини, алергенни аромати и PEG.ПРИЛОЖЕНИЕ: Почистете лицето и намокрете желаната зона (нос, чело или брадичка). Издърпайте лентата от фолиото и я залепете на носа, челото или брадичката с чисти и сухи ръце и леко натиснете. Оставете да действа 10-15 минути и след това отлепете отстрани. Примесите се изваждат от порите. Изплакнете лицето с хладка вода и отстранете остатъците от лепило. Дръж далеч от деца. Съхранявайте на хладно, сухо, защитено от светлина и изправено.

Aqua, PVP, Polyvinyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Glycerin, Lactobionic Acid, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Parfum, CI 77891

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0