Назад
Нов

В наличност

SEPTONA тампони за почистване на грим двулицеви овал х 40+25%

Код:

37438

Марка:

Septona

Производител:

SEPTONA AD BG

3.49 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

SEPTONA тампони за почистване на грим двулицеви овал х 40+25%

SEPTONA тампони за почистване на грим двулицеви овал х 40+25%

са памучни тампони за нежно почистване на лицето. Те са изработени от 100% памук, микробиологично тестван за вашата безупречна хигиена. Краят на всеки тампон разполага с обвивка, която не позволява оставането на влакна и разслояване. Септона Дейли клийн Двулицеви овални тампони за почистване на грим се предлагат в удобна и изгодна опаковка, съдържаща 50 броя тампона. Отворът има връв за затваряне, която позволява бързо и лесно използване на продукта. Тампоните са хипоалергенни и дерматологично тествани.

Септона произвежда хигиенни и козметични изделия от висококачествен памук, обхващайки нуждите на бебета, деца, възрастни, а също и за медицински цели. Предлага богата гама от почистващи памучни тампони, клечки за уши, медицински памук, антибактериални мокри кърпи и др. С нежна грижа за бебета и малки деца са разработени специални мокри кърпички за чувствителната бебешка кожа, деликатен перилен препарат и омекотител, бебешки клечки за уши. Дамите могат да открият разнообразни козметични и хигиенни продукти за ежедневието: влажни подхранващи ноктите кърпи с лакочистител; кърпички, премахващи грима с добавени хиалуронова киселина, розова вода, растителни масла или екстракти; нежни памучни тампони с щампован релеф за бързо и комфортно почистване на кожата и др.

състав: 100% чист памук.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0