Начало

LIERAC

40 години иновации в полза на женската красота, прилагайки най-новите медицински проучвания в областта на дермокозметиката

История
От своето създаване през 1975г., Лаборатории Lierac (Лирак) създават иновации с цел адаптиране на най-новите медицински открития в света на красотата. Авангардна визия, родена от амбицията за предлагане на ефективна дермокозметична грижа за корекция на естетичните несъвършенства, които се появяват с течение на времето по лицето и тялото.

Проучване
Със своето богато медицинско наследство, Лаборатории Lierac продължават да бъдат пионери в най-новите открития на съвременната медицината. Те откриват иновативен подход чрез създаване на екип от експерти в отдел „Изследвания и развитие“.

Визия
Чрез експерти в областта на дермокозметиката, Лаборатории Lierac създават красотата на бъдещето. Създавайки високоефективна грижа, Lierac разбива представите за възрастта и освобождава жените от натиска на младостта. Те могат да градят живота си оптимистично и смело, сигурни, че тяхното лице и излъчване отразяват вътрешната им енергия и същност.


Продуктова гама на Лаборатории Lierac:

Избери продукт Lierac от онлайн аптека subra.bg: