Бебешките каши са чудесна първа храна за кърмачета. Те са лесни за смилане и осигуряват основни хранителни вещества, които са жизненоважни за растежа и развитието на вашето бебе. Каши могат да се приготвят с помощта на различни зърна като ориз, овес, ечемик и киноа. Могат да бъдат обогатени с плодове и зеленчуци, за да станат по-хранителни и полезни.

Оризовата каша е една от най-популярните каши за бебета. Приготвя се лесно и осигурява добър източник на енергия за вашето мъниче. Овесената каша е друга страхотна опция, която е с високо съдържание на фибри и помага да поддържате храносмилателната система на вашето бебе здрава. Кашите от ечемик и киноа също са предпочитан вариант, който осигурява основни витамини, минерали и протеини.

Можете да добавяте кърма или адаптирано мляко, за да направите кашата по-гладка и кремообразна. Плодове като банани, ябълки и круши също могат да се добавят за допълнителен вкус. В зависимост от диетата на вашето бебе, можете да му давате безглутенови каши или безмлечни каши.

Кашите за бебета са чудесна първа храна за малчуганите, която им осигурява основни хранителни вещества и спомага за здравословния растеж и развитие. Те могат да бъдат направени с помощта на различни зърнени храни и обогатени с плодове и зеленчуци за едно пълноценно хранене.

Какви бебешки каши ще откриете в онлайн аптека Subra

На нашия сайт ще намерите каши за бебета, подходящи за деца над 4-месечна възраст и над 6-месечна възраст, направени на основата на грис, с добавени различни плодове и вкусове.

Bebivita млечна био каша “Лека нощ” с грис, банан и ябълка е бебешка каша, предназначена за бебета над 4 месеца. Подходяща е да се дава преди сън, добре засищаща е и обогатена с калций и витамин B1, които са важни за здравословното развитие и растеж на бебето. Кашата не съдържа добавена захар, няма добавени ароматизанти, консерванти, оцветители и сгъстители.

Изберете бебешки каши от онлайн аптека Subra

Разгледайте категория „Каши“ и изберете най-подходящите каши за вашето бебе и неговото добро здраве. 

При поръчка на стойност над 50 лв. получавате безплатна доставка, а за поръчки на територията на гр. София, предлагаме експресна доставка в рамките на деня. Следете нашия сайт и се възползвайте от преференциални цени и промоции. Не пропускайте възможността да получите карта за лоялност, която ще ви осигури и много други преимущества. 

Благодарим ви, че избрахте Subra за ваш здравен помощник!