Назад
Нов

В наличност

AGU Bubbly електрическа кана EC8

Код:

50617

Марка:

Microlife

Производител:

MICROLIFE

199.00 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

AGU Bubbly електрическа кана EC8

ЕЛЕКТРИЧЕСКА КАНА AGU BUBBLY 6 В 1

Многофункционалната електрическа кана AGU Bubbly 6 в1 включва всички функции за приготвяне на здравословна храна за детето.

Храненето на детето е едновременно удоволствие и изпитание за всеки отговорен родител. В началото е кърменето (храненето с адаптирано мляко), като в последствие са включват и други храни за бебета, докато най-накрая се премине към храни за възрастни. Единственото общо между тези храни е, че всяка от тях, било то млякото или бебешката храна, трябва да има подходящата температура и необходимата консистенция, съобразена с възрастта на детето.

Многофункционалната електрическа кана AGU съчетава всички функции, необходими за приготвяне на храна за детето. Една от основните й функции е не е само да закипи водата, а затопляне до желаната температура (със стъпка от 1 градус)  и задържането на зададената температура. Това ви позволява да разполагате винаги с вода с необходимата температура, например за бързо приготвяне на адаптирано мляко или за подгряване на храната. Не по-малко важни функции  са готвене на пара и стерилизиране. За всичко това е достатъчно да имате само едно модерно и многофункционално устройство у дома.

За родителите остава главното - да изучават вкусовете на детето, а многофункционалната електрическа кана AGU ще приготви останалото.

Функции

·         Пoдгряване на водата за адаптирано мляко – след като водата заври, оставете да се охлади до предварително зададена от вас температура. Настройката на градусите е с точност ± 1 ° C

·         Система за настройване на индивидуална температура и запазване на градусите до 24 часа

·         Готвене на пара

·         Затопляне на бутилки и затопляне на храна

·         Стерилизатор на пара – комплектът включва кошница и капак за големи буркани, за бутилки с голям размер или биберони

·         Режим «чай» - опция за приготвяне на чай за цялото семейство с възможност за регулиране на температурата със стъпка от 1 градус

·         Отложен старт

·         Кана от стъкло за безвредно и здравословно използване

·         Лесна за почистване

 

 

 

Спецификации

Диапазон за настройка на температура  от 1°С до 100°С

Точност на температурна настройка с °С 1

Обем на каната  1 000 ml

Тегло 1 590 гр

Гаранция 2 години

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0