Назад

В наличност

AVENT Бутилка Natural Response 330 мл, 3м+ с биберон с поток 4 - неутрален цвят

Код:

47640

Марка:

AVENT

Производител:

PHILIPS

27.30 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

AVENT Бутилка Natural Response 330 мл, 3м+ с биберон с поток 4 - неутрален цвят

Шише Avent Natural Response 330 мл, 3м+ с биберон с поток 4 е перфектното решение за вашето бързо растящо бебе. Това шише е разработено с висококачествени материали и иновативен дизайн, които гарантират оптимално и удобно хранене.

Биберонът с поток 4 е специално проектиран за деца на възраст над 3 месеца, които вече имат по-развити хранителни навици. Той осигурява по-голям поток на течността, което позволява на бебето да се нахранва по-ефективно и удовлетворяващо.

Шишето с вместимост от 330 мл е идеално за по-големите бебета, които се нуждаят от повече храна за наситеност и растеж. То има ергономична форма, която го прави лесно за хващане и удобно за използване както за бебето, така и за родителите.

Всеки детайл на шишето Avent Natural Response е проектиран със сигурността и удовлетворението на бебето в предвид. То е лесно за почистване и поддръжка, а биберонът е снабден със специална система за намаляване на въздушните пъчки, което намалява риска от колики и неприятни изпъквания.

Изберете шише Avent Natural Response 330 мл, 3м+ с биберон с поток 4 и дайте на вашето бебе оптимално, удобно и безопасно хранене във всяко едно от моментите на неговото развитие.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0