Назад

В наличност

NUK NATURE SENSE СЕТ Temperature control Стъклени шишета 2х240 мл.+1х120 мл. + силиконов биберон залъгалка 0+ мес.

Код:

46730

Марка:

NUK

Производител:

MAPA GmbH

124.80 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

NUK NATURE SENSE СЕТ Temperature control Стъклени шишета 2х240 мл.+1х120 мл. + силиконов биберон залъгалка 0+ мес.

Шишета за хранене "Nature Sense" са с вместимост 120 ml и 240 ml. Те са с дизайн, който позволява удобен захват по време на хранене и имат капачка, която затваря плътно, не позволява разливането на течности и предпазва биберона от замърсявания. Шишетата са стъклени, с широко гърло, за лесно пълнене и почистване. Предлагат се в комплект със силиконови биберони предназначени за бебета на възраст от 0+ до 6 месеца и с различна пропускливост - S и M. Благодарение на специалното оребряване и тяхната подобрена мека зона бибероните са еластични и гъвкави, създаващи максимално усещане за близост до майчината гърда и оптимално пасване с формата на устната кухина. "Anti-Colic" вентилът прави възможно храненето, без необходимост от прекъсване, точно както при кърмене. Той осигурява равномерно дозиране на течността, регулира притока на въздух и предотвратява неговото поглъщане, като по този начин намалява коликите и дискомфорта в стомахчето на бебето. Дизайнът на бибероните помага на детето да възпроизвежда естествените движения при сучене и стимулира движението на устата и езика, като така бибероните се адаптират към устните и небцето на бебето.
Залъгалката "Genius" е с ортодонтична форма и е оформена така, че да намали напрежението върху венците и да предостави здравословно развитие на устната кухина, небцето и зъбките на бебето. Подходяща е за деца на възраст от 0+ до 6 месеца. Основата на залъгалката е с форма съобразена с малката бебешка уста, а биберонът е изработен от мек силикон, който не дразни нежните бебешки венци. Системата "Air System" позволява на биберона да остане мек, освобождавайки въздуха от него и запазвайки своята форма. По този начин тя предоставя правилно развитие на челюстта и небцето на бебето.
Практичният сушилник, включен в комплекта, събира 6 шишета и други бебешки аксесоари - капачки, биберони, рингове и лъжички. Той има подложка за събиране на капещата вода и кръгла основа, която го прави сигурен и стабилен. Разглобява се и се сглобява лесно, и е подходящ за измиване в съдомиялна машина.
В комплекта е включена и четка за почистване на шишета и биберони "Twist".

Шишетата за хранене могат да се използват с всички биберони за хранене "Nature Sense" на "NUK", спрямо нуждите и възрастта на вашето дете

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0