Назад

Не е в наличност

BIODERMA Комплект"Мама и бебе" PROMO ABC DERM H2O 1000ml+ гел мусант 200ml + хидрант 200ml + change intensive 75ml + чанта

Код:

35778

Марка:

BIODERMA

Производител:

BIODERMA


Последна продажна цена: 85.09 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

BIODERMA Комплект"Мама и бебе" PROMO ABC DERM H2O 1000ml+ гел мусант 200ml + хидрант 200ml + change intensive 75ml + чанта

Комплектът за новородено  се състои от топ продукти на Биодерма за хигиена и грижа за най-малките с комплимент практична чанта + постелка за повиване, идеален подарък за настоящи и бъдещи майки.

Той съдържа четири важни продукта за грижата за бебешката кожа:
·         ABCDerm Gel moussant 200 мл
·         ABCDerm H2O 1 л
·         ABCDerm Hydratant 200 мл
·         ABCDerm Change intensif 75 гр

ABCDerm измиващ гел е продукт с много деликатна формула, създадена специално за най-малките. Подходящ е за ежедневно измиване на скалпа и цялото тяло – прави бебешката кожа мека, косата лесна за разресване и най-хубавото е, че не дразни очите и не предизвиква сърбежи.   Продуктът е с хипоалергенен състав – не съдържа сапун, алкохол и парабени. Ухае изключително нежно и приятно.  
 
Начин на употреба:
Нанесете достатъчно количество от измиващия гел ABCDerm върху мократа кожа на главата и тялото. Разпенете нежно и изплакнете обилно с вода. Продуктът е подходящ за бебета и малки деца.
 
Обем: 200 мл
 

ABCDerm H2O мицеларна вода е създадена специално за деликатната кожа на Вашето бебе. Със своите измивни свойства, този продукт почиства нежно кожата на дупето, гънките, лицето и очите на бебета и малки деца. ABCDerm Н2O не е мазна, с изключително добра поносимост и има силно успокояващо действие.
 
Обем: 1000 мл
 

ABCDerm хидратиращо мляко за лице и тяло е формулирано с овлажняващи, подхранващи и успокояващи съставки. Специално разработено за много чувствителната, фина и незряла бебешка кожа, без развити защитни функции. Осигурява ежедневна защита от външни агресивни въздействия, което е особено важно за Вашето бебе.
 
Начин на употреба:
Хидратиращото мляко се нанася с леки масажни движения след баня.
 
Обем: 200 мл
 

ABCDerm крем против подсичане е страхотен продукт, подходящ за ежедневно ползване в памперс зоната при смяна на пелени. Той облекчава дразненето и зачервяването, предпазва кожата и намалява възпалителните реакции. Цинковият оксид действа противовъзпалително и антисептично, а D-Пантенолът облекчава намалява зачервяването и действа силно оздравително. С висока концентрация на омекотяващ кожата глицерин.
 
Начин на употреба:
Нанасяйте крема против подсичане ABCDerm на тънък слой върху добре почистена и подсушена кожа на дупето при всяка смяна на пелените.
 
Тегло: 75 г


 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0