Назад
-20%
Участва в промоция
промоция мама и бебе
Виж инфо

В наличност

БОЧКО крем против подсичане и кожни раздразнения 100ml

Код:

39211

Марка:

Бочко

Производител:

ЛАВЕНА АД

4.95 лв
Стара цена: 6.19
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

БОЧКО крем против подсичане и кожни раздразнения 100ml

Формулата на продукта, богата на маслени компоненти, образува ефективна защитна бариера срещу влага и замърсявания, укрепвайки и успокоявайки кожата на бебето в зоните, застрашени от подсичане, от първия ден. Цинковият оксид и екстрактът от смрадлика допринасят за облекчаването на раздразнената и зачервена кожа, помагайки за нейното бързо възстановяване.
Клинично тестван продукт, подходящ за всички деликатни места по тялото, които са склонни към кожни раздразнения и подсичане, като зоната на пелените, гънките на вратлето, крачетата и ръчичките, зад ушите. Може да се използва за чувствителна и атопична кожа.
Активни съставки:

Екстракт от смрадлика: притежава антиоксидантно, противовъзпалително и деликатно стягащо действие върху кожата, което я прави изключително подходяща при подсичане, обриви и възпаления.
Цинков оксид: неговите фини частици помагат за заздравяването на кожата, като неутрализират лошите миризми, елиминирайки бактериите.

Състав:

Aqua, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Zinc Oxide, Glycerin, Ozokerite, Hydrogenated Castor Oil, Glyceryl Isostearate, Polyglyceryl-3 Oleate, Cotinus Coggygria Leaf Extract, Magnesium Sulfate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Citric Acid.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0

Друго от същата категория