Назад
Нов

В наличност

PHARMALEAD PROMO BABY CARE Нежен измивен гел 500ml+крем против подсичане 150ml + хидратиращ лосион за тяло 20 ml

Код:

50848

Марка:

PHARMALEAD

Производител:

U.G.A. NUTRACEUTICALS-ITALY

30.89 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

PHARMALEAD PROMO BABY CARE Нежен измивен гел 500ml+крем против подсичане 150ml + хидратиращ лосион за тяло 20 ml

РharmaLead Baby Shampoo & Bath Бебешки шампоан 500ml, крем против подсичане 150ml и хидратиращ крем за тяло 20ml

РharmaLead Baby Shampoo 500ml  - нежен шампоан и душ гел за ежедневна грижа за чувствителната бебешка кожа, с естествени овлажняващи агенти, омекотители и растителни екстракти. Обогатен състав с млечни протеини, които овлажняват и защитават чувствителната бебешка кожа, придавайки мекота. Начин на употреба: Нанесете нежно върху мокра кожа, главата и тялото на бебето. Изплакнете обилно. Само за външна употреба. Без сапун и алкали, алергени и оцветители. С мек аромат.
Pharmalead Baby Nappy Cream 150ml съдържа млечни протеини, пантенол, екстракт от салвия и има благоприятно за кожата на бебето Ph. Мек водоустойчив крем, подходящ за всяка смяна на памперса на вашето бебе. Подсилен състав с мек, фин аромат, който предпазва кожата от раздразнения и раздразнения, като създава водоустойчив филм. С бизаболол и масло от ший за мека бебешка кожа. Начин на употреба: Нанесете обилно количество върху перинеалната област и кожните гънки след всяка смяна на пелените. Недразнещ продукт за чувствителна кожа, според клинично проучване на Университетска дерматологична клиника.
Pharmalead Baby Мilk Cream Нежен овлажняващ крем за чувствителна бебешка кожа 20ml
Kрем с лека текстура с естествени овлажняващи средства, подходящ за чувствителната бебешка кожа на лицето и тялото. Идеален за ежедневна употреба. Обогатен с млечен протеин, той предпазва бебешката кожа от дехидратация, запазвайки естествената влага вътре. Начин на употреба: Нанесете с кръгови движения, като нежно масажирате тялото на бебето. Избягвам зрителен контакт. Само за външна употреба. Дерматологично и клинично тестван.
Произведена в: Гърция; Производител: Pharmalead
Дистрибутор: „Алта Фармасютикълс“ ЕООД , гр. София 1331, бул. Сливница 578, ЛЦ Калиман, Телефон : +359 (2) 8 549 700, trade@altaph.eu

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0