Назад

В наличност

SEBAMED BABY измиван гел 200ml

Код:

11610

Марка:

SEBA MED

Производител:

SEBAPHARMA

18.30 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

SEBAMED BABY измиван гел 200ml

Ултрафинният измиващ гел на Себамед внимателно и ефективно почиства деликатната бебешка кожа, оставяйки нежен аромат за комфорта на бебето. Съдържащият се близък до кожата сквалан балансира съдържанието на липиди в кожата и я предпазва от изсушаване и раздразнения. Киселинноста от pH 5.5 подпомага създаването на естествената биологична защита на детската кожа и нейната киселинна обвивка още от първите дни. Продуктът се препоръчва от лекарите и при атопична екзема. Нежният гел не предизвиква сълзи, не съдържа сапун и основи и е тестван под клиничен контрол.

Състав:

вода, децилов глюкозид, ПЕГ-7 глицерилов кокоат, динатриев лаурет сулфосукцинат, ПЕГ-120 метилов глюкозов диолеат, натриев лаурет-6 карбоксилат, натриев лактат, алантоин, сквалан, магнезиев сулфат, парфюм, бензилов алкохол, феноксиетанол, потасиев сорбат.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0