Начало

Mustela

Иновативна, безопасна, ефикасна и все по-натурална, Mustela грижа за кожата превръща рутинните грижи за кожата в моменти на споделяне, удоволствие и емоция.

В продължение на повече от 60 години Mustela (Мустела) предлага безопасни и иновативни продукти, които предпазват и съхраняват здравето на най-деликатната кожа на новородени, бебета, деца, както и на родилки и бременни жени. 


Предимства на козметика Mustela:

 • Гарантирана безопасност
  Mustela знае, че нищо не е по-ценно от Вашето бебе и се грижи най-вече на безопасността. Разработени в сътрудничество с професионалистите по здравни грижи, всички продукти на Mustela са хипоалергенни*, с висока поносимост и не съдържат никакви парабени, феноксиетанол, фталати или алкохол. Преди да достигнат до Вас, те са систематично подложени на най-стриктните тестове за безопасност.
   
 • Доказана ефективност
  Продуктите на Mustela са плод на експертния опит в областта на дерматологията на Лабораториите Expanscience. Те са внимателно проверени чрез клинични проучвания или тествани за употреба под Дерматологичен и Педиатричен контрол, за да се докаже ефикасността им.
   
 • Натурални продукти
  Растителният свят разполага с неизчерпаеми източници за подхранване на деликатната кожа. Във всички свои продукти Mustela отдава предпочитание на съставките с естествен произход: например продуктите Mustela Бебе съдържат средно 92% съставки с естествен произход. Само когато съставките с естествен произход не отговарят на високите изисквания на Mustela за ефикасност и сигурност, те биват замествани от синтетични съставки.
   
 • Удоволствие при употреба
  Продуктите на Mustela Бебе подсилват моментите на близост между майката и детето чрез уникалния комфорт и удоволствие, които тяхната употреба носи. Техният приятен аромат превръща всеки жест на майката в миг на нежност, който пробужда всички сетива.Продуктова гама Mustela:

 • Mustela Bebe - бебешка козметика. 
 • Mustela Maternite - грижа за майки. Защитете кожата си по време на бременността и след раждането.
 • Mustela Stelatopia - за атопична кожа. Продукта за хигиена и грижа за кожата, специално разработени за успокояване и възстановяване на атопичната кожа при бебета и деца. Продуктите са с висока поносимост от деня на раждането*, тествани под дерматологичен и педиатричен контрол. *Включително новородени изписани след интензивни грижи.
 • Mustela Hydra - хидратираща грижа.
 • Mustela Sun - слънцезащита. Новите Слънцезащитни продукти на Mustela са с висока степен на поносимост. Те предпазват кожата на бебетата и децата от UVA и UVB лъчите, без да нараняват деликатната им чувствителна кожа.
 • Mustela Musti - парфюмна вода.
 • Mustela Promo - промоционални продукти и комплекти.


Избери бебешки продукт Mustela от онлайн аптека subra.bg: