Nuxe

От инстинкта се ражда красота!

Nuxe разказва една историята на френска козметична марка, родена и развиваща се от силата на женската интуиция и страст.


Защо да избереш козметика Nuxe?

  • Доказали се във времето продукти.
    Марката Nuxe (Нукс) започва своето развитие още в началото на 50-те години. Истински живот обаче й вдъхва през 1989 година Aliza Jabès (Ализа Жабес), привърженичка на ароматерапията, а по-късно и основателка на концепцията Nuxe Spa. Още първият продукт, сухото масло Nuxe Huile Prodigieuse®, създадено от нея, придобива веднага огромен успех и днес то е емблематичен продукт на марката.
  • Висока технология в производството.
    Компанията Nuxe активно се ангажира с изследователската дейност и всички продукти се разработват с помощта на оригинални методи, основани на познанията на модерната ботаника. Днес маслото Nuxe допълва комплектна гама продукти за грижа за лицето и тялото, а парфюмът Nuxe е вдъхновен именно от характерния аромат на сухото масло.
  • Природа и лукс в козметиката.
    Козметиката Nuxe e силата на природата, ефективността на науката и глезене на сетивата.. в едно! Това прави използването на всеки продукт Nuxe едно невероятното "потапяне" в удоволствие. Името на марката е симбиоза между думите „Nature“ и „Luxury“, които всички продукти Nuxe притежават. Козметиката Nuxe не съдържа парабени или минерални масла.


Иновативни продукти Nuxe за лице и кожа, мултифункционална грижа, подхранване, слънцезащита и още много!
За всеки тип кожа. За цялото семейство.

Продуктова гама Nuxe:


Избери продукт Nuxe от онлайн аптека subra.bg: