Начало

PARUSAN

Цялостна грижа срешу оредяваща коса и косопад за мъже и жени.


Продукти PARUSAN (ПАРУСАН) се грижат за косата в 4 стъпки. 

Хубавата новина е, че в голям процент косопадът е напълно обратим!

 1. Стимулиращ растежа шампоан PARUSAN
  PARUSAN стимулиращ шампоан намалява косопада и стимулира растежа на косата, допринася за здравето на космените фоликули и подпомага кръвообращението на скалпа.
 2. Енергизиращ тоник PARUSAN или Активна пяна PARUSAN.
  Продуктите благоприятстват стимулацията на растежа на косата. Съветваме да масажирате скалпа с Енергизиращ тоник с концентрирана формула с L-аргинин, биотин, витамин Е и AnaGain и/ или Активна пяна PARUSAN с кофеин, декспантенол, биотин и пантенол.
 3. Таблетки за коса, кожа и нокти PARUSAN.
  Таблетките за коса, кожа и нокти PARUSAN са хранителна добавка с витамини, минерали, биотин, метионин и растителни екстракти. Тя укрепва фоликулите и насърчава растежа, здравето и красивия вид на косата, кожата и ноктите.
 4. Интензивна PARUSAN балсам–маска.
  Интензивна балсам-маска PARUSAN е с натурални масла от гроздови семки и жожоба, пантенол, антиоксиданти и висококачествени съставки - за комплексна терапия срещу косопад и оредяваща коса. Подхранва, изглажда, хидратира.

 

PARUSAN за мъже.

Мъжкият и женският скалп и коса не са с еднакви нужди, затова PARUSAN разработи серия PARUSAN man - специализирана активна грижа
при косопад и оредяваща коса специално при мъжете.

PARUSAN за мъже: стимулиращ шампоан за мъже.

Шампоанът PARUSAN за мъже стимулира растежа на косата и я укрепва от корен до връх. Загубата на коса е проблем, с който се сблъскват много мъже. Често това се дължи на външни фактори, например стрес, следствие от вирусна, бактериална инфекция, дефицит витамини и микроелементи, прием на лекарства или смяната на сезоните. 

 

Избери продукт PARUSAN от онлайн аптека subra.bg: