Начало

REVALID

Искате ли да дадете на косата си това, което тя заслужава? REVALID е решение на проблемите с косата. 

Произведен в Швейцария, разработен за по-здрава коса: REVALID (РЕВАЛИД) предлага нов, цялостен начин за решаване на проблемите, свързани с косата.

Продуктите REVALID са специално създадени, за да отговарят на нуждите на косата:

 • укрепващи;
 • подхранващи;
 • ревитализиращи;
 • против пърхот;
 • против косопад.


Ефектът на REVALID е доказан както с висока ефективност, така и с добра поносимост по време на дерматологичните тестове за блестяща и здрава коса. Специално създадена формула за грижа за косата е нежна за косата и скалпа, което я прави идеална и за ежедневна употреба.

 

ПРОДУКТОВА ГАМА REVALID

Косопад

 • REVALID Стимулиращ шампоан
  Стимулиращият шампоан REVALID е разработен с иновативната съставка Redensyl®, която се комбинира с екстракт от швейцарски пелин Artemisia и пантенол. Съставките спомагат, за да се почисти внимателно, като същевременно стимулират растежа на косата, овлажнява скалпа и укрепват косата. REVALID стимулиращ шампоан дава оптимална грижа за по-красива и по-добре оформена коса.
   
 • REVALID Серум за растеж
  REVALID Regrowth Serum съдържа Redensyl®, патентована активна съставка за регенеране, доказана от медицински изследвания, която намалява косопада и увеличава плътността на косъма. Екстрактът от Швейцарски пелин Artemisia и пантенолът допринасят за овлажняване на скалпа и укрепване на косата.
   

Суха и девитализирана коса
 

 • REVALID Шампоан за коса
  Шампоанът REVALID почиства внимателно, но същевременно съживява косата. Подхранващи съставки като пшеничен зародиш и пантенол (витамин В5) подсилват структурата на косъма, а алантоинът и екстрактът от овес успокояват скалпа ви.
   
 • REVALID Балсам за коса
  REVALID балсам е създаден, за да подобри структурата на косата, като възстанови нейната плътност и жизненост. Комбинацията от подхранващи съставки като екстракт от овес, екстракт от пшеничен зародиш и пантенол прави косата ви мека, лъскава и гъвкава, без да я слепва.
   
 • REVALID Възстановяваща маска за коса
  REVALID Repair Mask е интензивно и ефективно лечение за коса, обогатено с подхранващи съставки като пантенол, алантоин, екстракти от пшеница и овес. REVALID Repair Mask укрепва увредената коса, намалява риска от накъсване и прави косата Ви копринено гладка.
   
 • REVALID Тоник за коса
  REVALID Hair Tonic съдържа енергизираща кофеинова формула, която предотвратява загубата на коса, укрепва фоликулите на косъма и стимулира растежа на косата. Пантенол, пшеничен зародиш и екстракт от овес също спомагат за успокояване на скалпа. REVALID Hair Tonic е много удобен, защото може да се използва върху мокра или суха коса.


Против пърхот

 • REVALID Шампоан против пърхот
  Шампоан REVALID против пърхот съдържа множество активни съставки, осигуряващи ефективно и дълготрайно решение на пърхота. Съставките се грижат за въстановяването на естествения баланс - на влагата на скалпа и да попречат на образуването на нови люспи. Екстрактът от коприва, пантенол и алантоин успокояват и облекчават неприятния сърбеж, причинен от пърхота.Избери продукт REVALID от онлайн аптека subra.bg: