Начало

REVITALASH

Начало REVITALASH

Здрави, дълги и плътни мигли. Вече е напълно възможно с новата съвременна формула REVITALASH.

 

Една вдъхновяваща история..

Създадена през 2006 г., историята на REVITALASH започв само с един продукт – оригиналният им серум за подхранване на миглите REVITALASH  – вдъхновен от огромната любов между основателя и съпругата му Гейл. Той решава да й помогне да се чувства красива по време на смелата й борба с рака на гърдата. От този единствен, оригинален продукт следва цяла колекция, която съживява естествената красота и вътрешния дух на всички жени, като в същото време връща на каузата, от която започна всичко. Процент от всяка продажба на REVITALASH се инвестира в проучвания в областта на рака на гърдата.

REVITALASH Cosmetics e водеща и многократно награждавана формула за красиви и здрави мигли, вежди и коса. Продуктите на REVITALASH са признати като водещ производител на козметика от много международни списания и медии.

 

Феноменът REVITALASH® Advanced - Серум за подхранване на мигли

REVITALASH Advanced e най-напредналата технология за стимулиране растежа на миглите. Съдържа патентована смес от доказани функционални козметични съставки, които са съчетани с мощни пептиди и растения, които успокояват. Серумът REVITALASH е предначначен за разкрасяване и подхранване на миглите.

Как се използва? За най-добър ефект се нанася един път на ден в основата на миглите. 


Продуктова гама REVITALASH:

  • Продукти за мигли REVITALASH.
  • Продукти за вежди REVITALASH.
  • Продукти за коса REVITALASH.
  • Комплекти REVITALASH.
     

Избери продукт REVITALASH от онлайн аптека subra.bg: