Начало

REVITALASH

Начало REVITALASH

Защото красотата започва от миглите

RevitaLash® Advanced е не само висококачествена иновативна козметика, но и най-напредналата съвременна технология за стимулиране растежа на миглите и веждите.

·       Патентована формула

·       Биопептиден комплекс

·       Без хормони на растежа

·       Хипоалергичен

·       Клинично тестван

·       С анти-микробна система

·       Съвместим с изкуствени мигли

·       Без противопоказания при употреба на контактни лещи

RevitaLash® Advanced е дерматологично тестван, няма цвят и мирис, не дразни очите и може да гарантира елегантни, пищни и красиви мигли само след 3 седмици. 

Магията е в съставките

RevitaLash® Cosmetics съществува от 2006 г. в над 70 страни и предлага истинска иновация в грижата за мигли, вежди и коса. Продуктите от серията са богати на антиоксиданти растителни екстракти, сред които женшен и свертия японика (Swertia japonica). Съдържат патентован пептиден комплекс, обогатен с биотин, липиди и екстракт от зелен чай, пантенол, аминокиселини и витамини от група В. Уникалният състав поддържа, укрепва и омекотява миглите, като видимо ги прави по-гъсти, здрави, дълги и извити. С една дума – красиви.

Всички формули са клинично, дерматологично и офталмологично тествани и доказано безопасни за употреба. Не причиняват алергии или дразнения в очите. Съдържат специално антимикробно средство, което спира проникването на бактерии в тубите със серуми и гелове, което позволява апликаторите им да се използват многократно. Продуктите не съдържат масла и могат да бъдат нанасяни върху изкуствени мигли. Нямат противопоказания за употреба при носене на контактни лещи.  

Иновации в подкрепа на красотата

Серумите за мигли RevitaLash® Advanced съдържат собствен патентован BioPeptin Complex®, който укрепва миглите и ги защитава от начупване. Същевременно подобрява гъвкавостта и блясъка на косъма. Резултатите са потвърдени не само в клинично, но и в независимо 6-седмично потребителско проучване. В него взимат участие 63 жени в активна възраст, като 98% от тях споделят, че след употребата на серума имат по-здрави и силни мигли.

И още нещо революционно!

Формулите RevitaLash® Advanced са единствените на пазара с патент The Curl Effect®, който благоприятства естествените извивки на миглите. Специално тестово проучване установява, че за 16 седмици употреба серумът може да увеличи извивката на миглите до 51,8 градуса. Разбира се, резултатите са индивидуални и могат да варират при различните потребители.

Над 30 награди за качество!

 

RevitaLash® Cosmetics: Марка, вдъхновена от любов

Оригиналният продукт RevitaLash® Advanced се ражда от естествените опити на офталмолога д-р Майкъл Бринкенхоф да помогне на своята съпруга Гейл да се чувства красива по време на смелата й битка с рак на гърдата и всички неприятни последствия от химиотерапията. 

„Използвах всичките си знания по офталмология, заедно със страстта съм науката и проучванията и като спазвах най-високите стандарти за качество и безопасност, разработих новаторски козметичен балсам за мигли, който действително върна красотата на Гейл. От тогава до днес портфолиото на RevitaLash® се обогати с нови продукти, които съживяват естествената красота и вътрешния дух на всички жени“, разказва историята на бранда самият д-р Бринкенхоф.

RevitaLash® Cosmetics застава твърдо и зад каузата за борба с рака на гърдата, като създава и свое собствено лого ETERNALLY PINK®. Компанията целогодишно осигурява финансова подкрепа на различни инициативи за информираност, изследвания и образователни кампании за профилактика на онкологичното заболяване.

Официален представител на RevitaLash® Cosmetics за България, Румъния, Република Северна Македония и Косово е „Алта Фармасютикълс“ ЕООД.

 

 

 

Избери продукти REVITALASH: