Начало

REXONA

Качествен антиперспирант, който няма да те предаде!


История на REXONA

Историята на REXONA (РЕКСОНА), която днес е известна най-вече със своите продукти против изпотяване, започва да се пише през 1908 г. в Австралия, където е основана от Alicí Shefferovou. Лекарят представя на света мехлем, който съчетава ефективни съставки и ухае приятно. Затова не е чудно, че мехлемът бързо придобива популярност сред хората. През 30-те години на миналия век марката е закупена от британския производител на сапуни Lever Bros, а през 60-те години на миналия век се появява първият антиперспирант REXONA, който се продава във Великобритания под името Sure.


Защо REXONA е перфектна защита против изпотяване?

През 80-те години на миналия век REXONA разширява дейността си в цял свят и днес продуктите на REXONA са известни не само като REXONA, но и като REXONA, Shield, Degree и Sure. Патентованата технология на REXONA - Motionsense я прави предпочитана марка сред много продукти в същата категория. REXONA е и изборът на професионални спортисти.

REXONA e подходяща и за мъже, и за жени. Ефектът на антиперспирантите на REXONA със сигурност се харесват на много гора. Убедете се, че слоганът на REXONA: "Качествен антиперспирант, който няма да ви предаде " е на 110% верен.


Продуктова гама REXONA:

  • Спрей REXONA.
  • Рол-он REXONA.
  • Део спрей REXONA.
  • Део стик REXONA.

 

Избери продукт REXONA от онлайн аптека subra.bg: