Начало

SENDO Advance 3

Начало SENDO Advance 3

SENDO Avance 3 автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане с HIRA технология за отчитане на аритмия

ПРОМОЦИЯ подарък кухненска везна

С всеки закупен продукт до 31.11. 2023 г. и до изчерпване на количествата

SENDO Advance 3 е напълно автоматичен, дигитален апарат за кръвно налягане, който може да измерва кръвното налягане с клинична точност у дома. Апаратът разполага с патентованата технология HIRA, която е способна да отчита и анализира нарушенията в сърдечния ритъм, по-известни като аритмии. С натискането на един бутон, SENDO Advance 3 предоставя стойностите на систоличното, диастоличното кръвно налягане и пулса, класифицирани спрямо стандартната цветна скала на СЗО.

Технологията HIRA е ключова функция на SENDO Advance 3. Тя засича и анализира всяко отклонение от нормалния сърдечен ритъм и уведомява за възможен риск. След отчитане на аритмия, апаратът запазва запис в паметта си. При натрупване на 7 записа, HIRA анализира всеки следващ аритмичен пулс и предоставя информация за нивото на риск. SENDO Advance 3 има индикатор за грешно поставен маншет, който намалява човешката грешка при измерването на кръвното налягане до минимум.

SENDO Advance 3 е създаден да ви служи дълго. Апаратът има 5 години гаранция и идва в специална кутия за съхранение, изработена от защитна пяна и облицована с екокожа. Предлага се с опция за маншет в два размера M (22-32 см) или L (31-45 см), изработен от хипоалергенни материали. Можете да го използвате както с батерии в комплекта, така и с адаптера, включен в електрическата мрежа. SENDO Advance 3 е одобрен от ESH (Европейското дружество по хипертония). С този апарат ще можете да измервате кръвното налягане удобно и бързо, без да напускате дома си.