Начало

Skincode

Формулата на здравата и красива кожа
 

Швейцарците са известни като прецизни „пазители на времето”, но също така са изкусни майстори в спирането на времето и дори във връщането му назад, благодарение на тяхната експертиза в областта на грижата за кожата. Доказателство за това е Skincode (Скинкод) – швейцарска козметична компания, основана през 1998 г. от екип от професионалисти с богат опит и знания в козметичната индустрия.

Козметика Skincode обединява две линии, които отговарят на специфичните нужди на различните типове кожа. Изградени върху принципа, че кожата е жив орган и нейния генетичен „код” трябва да се спазва, двете линии осигуряват на клиентите отлично действие и резултати на иновативните козметични продукти, които отразяват прецизност, чистота и качество – синоними на Швейцария.
 

Серии Skincode:

 • Skincode Essentials - Всичко, от което Вашата кожа има нужда, и нищо излишно. Skincode Essentials e модерна дермокозметична линия, създадена да задоволява ежедневните нужди дори и на най-чувствителната кожа. От почистване и хидратация, до анти-ейдж грижа и разкрасяване и дори избелване – всичко това ще откриете в продуктите на Skincode Essentials. Продуктите са дерматологично тествани и могат да се ползват от жени и мъже. Те съдържат уникално съчетание от естествени екстракти и биотехнологични съставки (някои медицински), и са 100% БЕЗ: консерванти, оцветители, аромати, съставки с животински произход, тестове върху животни.

  СМ-глюканът – ключова съставка във всички продукти от серията – представлява естествен полизахарид, извлечен от хлебна мая. Той подсилва естествените защитни механизми на кожата и стимулира производството на колаген и еластин, осигурявайки доказан анти-ейдж ефект.

 

 • Skincode Exclusive - Клетъчна терапия за по-млада кожа. Skincode Exclusive е луксозна, революционна клетъчна линия в грижата за кожата, разработена да отговаря на специфичните нужди на зрялата кожа. Мощните анти-ейдж съставки в продуктите подпомагат процеса на клетъчно обновяване, който се забавя с времето.

  Ключовата съставка Активен клетъчен регенериращ комплекс Генерация 2 (ACR Complex G2) e огромен пробив в борбата със стареенето на кожата. Съставен от пептиден комплекс и биологично активен стимулант на колагена, подобряващ структурата на кожата, ACR Complex G2 повишава нивата на хидратация, осигурява видимо повдигане на кожата и значително намаляване на фините линии и бръчки.

  Продуктите от серията Exclusive имат приятен аромат, без алергени. Не съдържат парабени.
   
 • Skincode Alphine White - избелва.
 • Skincode Age lab - забавя времето.
 • Skincode SOS - балансира омазняването.Избери продукти Skincode от онлайн аптека subra.bg: