Начало

Supradyn

Supradyn (Супрадин) ви дава енергия, когато сте изморени!


Продуктова гама Supradyn:

  • СУПРАДИН® ЕНЕРДЖИ

Супрадин Енерджи е уникалната комбинация на витамини, минерали и активната съставка коензим Q10 на Супрадин Енерджи помага да възстановите енергията на тялото си, когато най-много се нуждаете от нея. Супрадин Енерджи е създаден специално за хора, които водят напрегнат и динамичен живот и се нуждаят от енергия през целия ден.

Презаредете се с енергия и освежете живота си:

  • Презаредете енергията си.
  • Открийте отново своя стимул.
  • Възстановете жизнеността си.

Когато ежедневно сте без настроение, това често е знак, че сте изтощени. Супрадин Енерджи работи заедно с организма ви, за да ви помогне да се презаредите с енергия. Така скоро отново ще сте във форма, без да се изтощавате със Супрадин Енерджи.

Как се приема? 
Можете да приемате Супрадин по всяко време, но е най-добре да го взимате сутрин.

Кога се използва?
Винаги, когато усещате, че енергията ви е изчерпана в резултат на стреса от ежедневието, Супрадин може да възстанови важните микронутриенти, които ви помагат да се изправите на крака и да се справяте с натоварения си начин на живот.

 

  • СУПРАДИН® КИДС

Супрадин Кидс е разработен специално, за да предоставя на децата витамини и микроелементи, от които се нуждаят, за да осигури енергия, здравословен растеж и развитие. Супрадин Кидс е мултивитамин, разработен специално за деца. Той съдържа важни витамини, необходими на децата, за да възстановят и презаредят енергийните си нива.

Развийте максимално потенциала за растеж на вашето дете

  • Оптимизира енергията им.
  • Способства за здравословен растеж.
  • Подпомага развитието на мозъка.

Как се приема?
Препоръчваме използване на Супрадин Кидс като ежедневна добавка към добре балансираното хранене.

Кога се използва?
Ако детето ви е боледувало и се възстановява, или не се храни пълноценно и има нужда от допълнителен прием на витамини и минерали.


Избери продукт Supradyn от онлайн аптека subra.bg: