Начало

Walmark

Вярваме, че всеки може да живее на пълни обороти и да води активен живот през всичките му етапи.


МАРСИАНЦИ®

Експертна грижа за всяко мъниче

Докато децата растат, нуждите им се променят. Walmark (Уолмарк) разработи Марсианци, за да отговори на различните нужди на децата спрямо тяхната възраст като: ежедневна подкрепа на растежа и развитието, краткосрочно засилване на имунитета, или поддържане на добър баланс на чревната микрофлора.



PROENZI®

Proenzi® осигурява комплексен подход за вас. Продуктите от портфолиото на Proenzi® са базирани на съвременни научни изследвания, доказали ефективността на съставките.



URINAL®

За здрави пикучни пътища

Уринал се грижи за здравето на пикочните пътища и нормалното функциониране на уринарния тракт, благодарение на съдържащият се екстракт от американска червена боровинка. Уринал защитава пикочните пътища от инфекции и е подходящ при цистит, като ефективно облекчава придружаващите цистита симптоми като болка и парене при уриниране. 



BIOPRON®

Запази контрола върху чревния баланс

Специално създадената формула на Biopron® (Биопрон) обединява полезни живи бактерии и специално подбрани съставки:
Дрождите (S. boulardii) са способни да се свързват с вредните бактерии и да неутрализират техните токсини. S. boilardii има много добра поносимост.
Разтворимите фибри поддържат здраве на дебелото черво и добрата чревна перисталтика.
Ензимите са протеини, които естествено се намират в човешкия организъм, важни са за разграждането на храната и градивните й компоненти.



SINULAN®

Дишай спокойно с чисти синуси и нос!

Sinulan (Синулан) е мощнa акомбинация от растителни екстракти и витамини, които подпомагат нормалните функции на синусите и горните дихателни пътища. Sinulan са подходящи при хрема и синузит, като допринасят благоприятно на носната лигавица, облекчават напрежението в синусите и значително улесняват дишането.
 


Избери дермокозметична грижа за кожата Walmark от онлайн аптека subra.bg: