Начало

YOGI TEA

Служете на своя Дух. 100% био - 100% вкус

Повече от 40 години YOGI TEA® е символ на вкусни чайове от билки и подправки, които са базирани на уникални рецепти за аюрведа чай с корени в 3000-годишната индийска философия.

Тези, които живеят съзнателно, откриват нещо страхотно в малките неща. YOGI TEA вярва, че животът в баланс може да направи много добро за всеки - и че има невероятно количество вдъхновение за него в чаша чай!

Историята на YOGI TEA започва с чудесно ароматен чай от подправки. Този чай – днес известен като YOGI TEA® Classic – полага основата на уникалното разнообразие от вкусни аюрведични смеси от билки и подправки, които се харесват еднакво на нашия ум и дух.

С чайове YOGI TEA, йогийската мъдрост на всеки етикет за чай и йога упражнение, върху всяка опаковка, YOGI TEA вдъхновяват всеки ден и по този начин допринасят за един по-спокоен, здравословен свят, пълен с внимание и щастие.

 

Каква е мисията на YOGI TEA?

  • Служене – целта на бизнеса е да служи, затова предлагат на потребителите истински и качествен продукт и грижа за интересите на всички заинтересовани страни, включително служители, клиенти, търговски партньори, общностите, в които компанията прави бизнес, партньорства с производителите, които предоставят билките и подправките, и собствениците.
  • Автентичност – основават се на Аюрведа и магическите здравословни сили на билките.
  • Страст – ангажираност, дисциплина, правене на правилните нещз.
  • Здравословни продукти – поддържане на околната среда и отговорност за въздействието върху нея.
  • Непрекъснато подобряване – чрез създаване на среда за обучение, чрез овластяване на членовете на екип и чрез осигуряване на обучение и растеж за хората, за да се развиват и да постигнат най-високия си потенциал на приятно и безопасно работно място.
  • Почтеност – тя е фундаментална за всички аспекти на отношенията със заинтересовани страни.
     

Избери чай YOGI TEA от онлайн аптека subra.bg: