Назад
-20%

В наличност

NATURE’S FINEST LIVER CLEANSE Бял трън напидка на прах с яодов вкус за черия дроб 125g

Код:

39570

Марка:

Nature's Finest

Производител:

Nutrisslim

18.52 лв
Стара цена: 23.15
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

NATURE’S FINEST LIVER CLEANSE Бял трън напидка на прах с яодов вкус за черия дроб 125g

NATURE’S FINEST LIVER CLEANSE Бял трън напидка на прах с яодов вкус за черия дроб  125g

Веган, натурална хранителна добавка за приготвяне на напитка с приятен портокалов вкус. Съдържа бял трън на прах, шизандра, трифала и куркума.

Белият трън е отдавна познат с благотворното си влияние върху дейността на черния дроб. Счита се, че активната съставка на която дължи свойствата си, е силимаринът - това е флавоноиден комплекс, открит в най-висока концентрация в семената на растението. Семената на белият трън са прекалено твърди за директна консумация, но са удобни за прием под формата на прах – с лек ядков привкус. Трифала в превод от санскрит означава „три плода“ и както подсказва името й, тази традиционна формула се състои от три сушени плодчета в равни части. Оказва благоприятен ефект върху функциите на храносмилателната и отделителната система.

Съставки:

Бял трън на прах (53%), Еритритол (19,5%), Шизандра на прах (15%), Трифала на прах (6%), Натурален аромат портокал (5%), Куркума на прах (1%), Стевиол глюкозиди (0,5%).

Начин на употреба:

Добавете 5-10 г (1-2 ч.л.) от микса към чаша вода и разбъркайте добре. Не надвишавайте препоръчителната дневна  доза, освен по лекарско предписание. Продуктът не е заместител на разнообразното и рационално хранене. Да се пази от деца. Не се препоръчва за употреба по време на бременност или кърмене.

125 г

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0