Назад

Не е в наличност

TERRA NOVA ASTRAGALUS Бъз и чесън комплекс х 50 caps

Код:

39885

Марка:

TERRA NOVA

Производител:

Terra Nova


Последна продажна цена: 24.00 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

TERRA NOVA ASTRAGALUS Бъз и чесън комплекс х 50 caps

TERRA NOVA ASTRAGALUS Бъз и чесън комплекс х 50 caps

Комплексът с астрагалус (клинавиче) оказва благоприятен ефект върху естествените защитни сили на организма и енергията на тялото. Спомага и функциите на храносмилателната система. Астрагалът е адаптоген, използван от традиционната китайска медицина за подсилване на енергията ци на белите дробове, а понеже дробовете спомагат за създаване на „вей ци”, билката подсилва този вид ци. Вей ци е защитната енергия, която спомага да се предпазваме от болести, предизвикани от външни зловредни влияния. Комбиниран с популярните за подпомагане на имунитета черен бъз и чесън.Всяка хранителна добавка на Terranova е подсилена със собствен синергичен комплекс от растения и храни, богати на фитонутриенти, наречен Magnifood. Съставките на Magnifood се комбинират по начин, който подобрява биохимичната среда на тялото, за да се увеличат максимално потенциалните ползи от витамините, минералите и / или други хранителни вещества. Много от използваните в Magnifood растения са свежо замразени и изсушени, тъй като този процес има уникалната способност да запазва ензимите в растенията и превъзхожда другите методи на сушене на храни.
Начин на употреба:
За възрастни. Приемайте 1-2 капсули на ден с храна.
Съставки в 2 капсули:
Магнифуд комплекс 825mg [съдържащ: астрагалус (Astragalus membranaceus) корен 350mg – свежо замразен и изсушен, черен бъз (Sambucus nigra) плод 150mg – свежо замразен и изсушен, чесън (Allium sativum) луковица 125mg – свежо замразен и изсушен, маслина (Olea europaea) листа 75mg – свежо замразени и изсушени, орегонско грозде (Mahonia aquifolium) корен 50mg – свежо замразен и изсушен, черен бъз (Sambucus nigra) цвят 25mg – свежо замразен и изсушен, майтаке (Grifola frondosa) мицел 25mg – свежо замразен и изсушен, стабилизирани трици от кафяв ориз (Oryza sativa), люта чушка (Capsicum annuum) плод 10mg – свежо замразен и изсушен] Капсула от растителна целулоза (хидроксипропил метилцелулоза) 236mg Арабиногалактон (фибри) от лиственица (Larix occidentalis) 225mg

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0