Назад

Не е в наличност

Terra Nova Chlorella 500mg Capsules 50

Код:

39641

Марка:

TERRA NOVA

Производител:

Terra Nova


Последна продажна цена: 27.00 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

Terra Nova Chlorella 500mg Capsules 50

Капсули био хлорела с разбита клетъчна стена - 100% чисти и органични. Не съдържат пълнители, свързващи вещества или допълнителни съставки. Хлорела е синьо-зелено микроводорасло, виреещо в Тайван и Япония. Наситено зеленият ѝ цвят се дължи на високата концентрация на хлорофил, която е обичайна и за повечето зеленолистни зеленчуци. Хлорела са водорасли, известни като едни от най-богатите и пълноценни на хранителни съставки. В тях се съдържат протеини, въглехидрати, широк спектър от витамини, както и от минерали и поддържащи чревната флора ензими. Хлорела е всепризнат помощник при детоксикацията на тялото. Тя подпомага имунната система, спомага за нормализирането на кръвната захар и поддържа здравината на мускулите и костната структура.

PhytoFresh комплексите на Terranova се състоят от свежо замразени и изсушени съставки. Този процес има уникалната способност да запазва ензимите в растенията и превъзхожда другите методи на сушене на храни, защото не изменя деликатния растителен биохимичен баланс. Биохимичният профил на свежо замразените и изсушени растения се доближава много до първоначалния профил на растението, но в много по-голяма концентрация заради отстраняването на съдържанието на вода.

  

Начин на употреба:

Приемайте 1-2 капсули с храна, за възрастни. Подходящи за вегетарианци и вегани.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене. Да се съхранява на място недостъпно за малки деца. Не приемайте, ако сте бременна или кърмите, освен по съвет от специалист. Ако приемате лекарства, консултирайте се с лекар, преди да използвате този продукт.

Съставки в 2 капсули:

водорасли хлорела (Chlorella pyrenoidosa)*, 1000mg - свежо замразени и изсушени;
Капсула от растителна целулоза (хидроксипропил метилцелулоза) 95mg
* биологичен произход

50 бр. капсули

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0