Назад

Не е в наличност

REALLY HEALTHY COMPANY REISHI Гъба Рейши за имунитет x 60 caps

Код:

39562

Производител:

Really Healthy Company


Последна продажна цена: 60.10 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

REALLY HEALTHY COMPANY REISHI Гъба Рейши за имунитет x 60 caps

REALLY HEALTHY COMPANY REISHI Гъба Рейши за имунитет x 60 caps

Гъбата рейши се използва в китайската народна медицина повече от 2000 г , тъй като се смята, че стимулира производството на антитела от имунната система и повишават естествените сили на организма. Рейши повлиява особено благотворно сезонните алергии заради доказаните си антивирусни и противовъзпалителни си свойства.

Освен високите нива на полизахариди (30%), тези гъби съдържат над 100 тритерпеноидни съединения (ганодерична и луциденична киселини), намиращи се в нейната узряла месеща част. В рейши се съдържат още някои ензими, както и минерали - калций, магнезий и калий. Други компоненти в химичния състав на рейши са ланостан, кумарини, ергостерол и церевистерол. Въпреки, че рейши традиционно се приема под формата на чай (т.нар. екстракт в топла вода), повечето от ценните съставки в гъбата са слабо водоразтворими. Формулата, разработена от MycoNutri комбинира два вида екстракция на месестата част на гъбата. Тъй като тритерпените лесно се разтварят в алкохолна среда, етаноловия екстракт е от гъба Рейши (Ganoderma lucidum), отгледана естествено върху дървесен дънер. За максимално усвояване и на полизахаридите, намиращи се в гъбата, е направен и екстракт в топла вода – среда, в която полизахаридите се разтварят най-пълноценно.

 

Съставки в 1 доза (2 капсули):

био Ganoderma lucidum (отглеждана на дърво дуан) двоен екстракт (гореща вода и спирт) - 800mg
растителна капсула (хидроксипропил метил целулоза)
Съдържа 15% бета глюкани и 4% тритерпени.

100% без разтворители и помощни вещества. Без глутен, млечни, соя и захар.
Без магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти, свързващи вещества, лепило или други потенциално токсични пълнители, често срещанипри таблетки или желатинови капсули.

 

Начин на употреба:

Приемайте 2 капсули 1-3 пъти на ден или по лекарско предписание.
Съхранение на сухо и хладно, далеч от пряка слънчева светлина, Да се пази от деца. Продуктът не е заместител на разнообразното и рационално хранене. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Ако сте бременна или кърмите, консултирайте се със специалист.

60 растителни капсули x 400 мг

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0