Назад

Не е в наличност

ZOYA ORGANIC CHLORELLA Био Хлорела на прах 60g

Код:

39876

Марка:

ZoyaBG

Производител:

Интернет кафе БГ ЕООД


Последна продажна цена: 9.15 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

ZOYA ORGANIC CHLORELLA Био Хлорела на прах 60g

ZOYA ORGANIC CHLORELLA Био Хлорела на прах 60g

Био хлорела с разбити клетъчни стени, хранителна добавка на прах. Хлорелата е сладководно едноклетъчно зелено водорасло с естествено съдържание на аминокиселини, протеини, витамини, минерали, фибри, както и хлорофил, на който се дължи наситеният зелен цвят. 

Използвайте като съставка в шейк или смути, или добавете в прясно изцеден сок. Използвайте като натурална зелена боя за храни. Хлорелата с разбити стени е хранителна добавка, която лесно се вписва в различни пречистващи режими.

Начин на употреба:

Препоръчителната дневна доза: 1 ч.л. - на веднъж или разделена на равни дози - 30 минути преди хранене с 200 мл вода. Докато приемате хлорела е препоръчително да пиете много вода, около 2 л на ден.

Препоръчително е хлорелата да се внася постепенно към хранителния режим. Започнете с малка доза и всеки ден увеличавайте количеството, докато достигнете 1 чаена лъжица. 

Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене. Не е предназначен за диагностика и лечение на заболявания. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на място недостъпно за малки деца. Да не се приема от деца, бременни и кърмачки без консултация със специалист. Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина. Не използвайте, ако опаковката е с нарушена цялост.

 

Хранителна стойност за 100 г:

Енергийна стойност - 1883kJ / 450kcal
Мазнини - 13.4 g,
от които наситени - 2.7 g.
Въглехидрати - 17.3 g,
от които захари - 0.8 g.
Белтъчини - 59.1 g.
Сол - 0.1 g.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0